Mondd, te kit választanál? - Augusztusi tetkóverseny

niki8629Nem csigázom tovább a kedélyeket, a lényeget már úgyis mindenki tudja.

 

Na jó, még egy kicsit: Miközben itt az oldalon heves harc dúlt a szavazatokért, a júliusi győztesünk már begyűjtötte nyereményeit. Megkapta az újságok első számát, levásárolta a vásárlási utalványt, és elkészült az „ajándék” tetoválása is, amire szintén nagyon büszke, és elégedett az alkotóval. A mellékelt fotókon a terv, és a kész ábra látható.

Az augusztusi versenyre minden várakozást felülmúló mennyiségű nevezés érkezett. Előbukkantak a titkos kincsek – ki gondolta volna, hogy ennyi műalkotás rejtőzik a (motoros) ruha alatt?! Nem csak a tetoválások mennyisége, hanem a minőségük miatt is nehéz helyzetben volt, aki választani akart.

HIRDETÉS (x)

A szerencse ebben a hónapban Paulának kedvezett, így ő kapja meg a Csajokamotoron.hu ajándékcsomagját, az előfizetéseket és az ajándékutalványokat. Amire mindenki vár, a címlapfotózások nyerteseinek neve egyelőre még várat magára, mivel a szerkesztőségek nehezen tudnak dönteni. Hamarosan kihirdetjük őket is.

Természetesen a verseny szeptemberben is folytatódik. A szeptember 20-ig beérkezett fotókra 22-27-ig lehet majd szavazni. Hogy a címlapfotózáshoz is könnyebb legyen a választás, a nevezőket arra kérem, hogy küldjenek magukról egy egész alakos és egy arcképet is. Ezek – amennyiben nem szeretnék – nem kerülnek fel a honlapra, csak a választást, és az eredményhirdetést fogják meggyorsítani.

nikisarkany

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!