Szavazz július legjobb tetoválására!

Három hét alatt tizennyolc bátor, vállalkozó szellemű hölgy gondolta úgy, hogy versenybe száll a legjobb tetoválásért járó díjakért. Azt, hogy melyikük tetoválása a legjobb, ti magatok dönthetitek el.

Támogatóinknak köszönhetően értékes ajándékokkal lesz gazdagabb az a hölgy, akinek a tetoválására legtöbben szavaznak. Van olyan, aki nagyobb eséllyel, több tetoválással is indul a versenyen.

Még több kép a galériában!A nyeremények:
10 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól

10 000 Ft értékű fehérnemű vásárlási utalvány a Bad Flirt Kft.-től

10 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a White Horse tattoo üzletébe

Egy éves Tattoo Energie magazin előfizetés

Fél éves Wild magazin előfizetés

 

HIRDETÉS (x)


Edit

Jégcsaplány

Nekem 2 tetoválásom van. Az első, amit csináltattam az a jobb lapockámon van, egy pegasus. A második az egy rózsa volt szalagokkal a bal bokámon, de úgy éreztem az számomra kevés. Ezért úgy döntöttem, hogy egy kicsit megnagyobbítom, így lett belőle a madaram. Ha valaki jobban megnézi, azért látszik, hogy hol van a virág benne...

Ágnes


Andrea

Az én büszkeségem egyben az Õrangyalom is!

Clau

Három tetoválás díszíti testem, mindegyik egy „nagy esemény” után készült - most nyáron jön majd a negyedik. Cápa, delfinek, és amire a legbüszkébb vagyok, az orka a bal bokám alatt a lábfejem belső részén. Én találtam ki a helyet, egy ismerős rajzolta meg, és varrta fel. Kétszer is át kellett menni rajta, mert nagyon kényes helyen van, a folytonos mozgástól könnyen kopik, ezért már a farkincája sem látszik olyan nagyon, a cipők miatt, de ettől függetlenül imádom, és mindig is büszke leszek rá! A nyár végére egy bálna farkcsapásával a vízbe fog bővülni a vizi emlősök társasága, ő lesz az első nem ragadozó.

Gitta

Laura


Anna

Már nagyon régen szerettem volna tattoo-t, mert bátyámnak is vannak. Legelőször ez motivált, hogy fel meri vállalni és ez nagyon tetszett! Aztán ahogy alakult a baráti társaság, mindig akadt olyan, akinek volt tattoo-ja. Föleg, amikor koncerteket jártam, fesztiválokat. Úgy gondoltam akkor, hogy a tattoo egy olyan dolog, ami életem végéig elkísér és a múltat jelzi. Ezt a mai napig így is gondolom!
Első tattoo-m akkor csináltattam, amikor elmúltam 18. Úgy éreztem, hogy a szüleimet ezzel megóvóm, mert tudtam, hogy nem szerették volna ha csináltatok előbb. A bátyám is 18 éves kora előtt csináltatta, és tudom, hogy haragudtak érte. Nem akartam családi balhét, pedig úúúgy akartam a tetoválást.
Az elsőt Édesanyám állta (ez az élet fintora
Smile). Ez volt a Sex Action tattoo. Ez a derekamat díszíti. Utána nem telt bele 1 hónap, már került is a hátamra a színes, nagyobb motívum, az angyali szárnyak, glória, ördögi farok és szarvak. Ez nekem az ellentéteket szimbolizálja, a rossz és a jó ellentétét. Ezt folytatni is fogom, a két oldalára (az ellentétek fokozása miatt) egy ördögi lány kerül, a másik oldalra egy angyal.
Ez utána került a hasam jobb oldalára a 2 dobókocka lánggal, majd a jobb felkaromra a szalag Rock And Roll felirattal, amit úgy érzem nem kell magyaráznom!!! Majd a bal karomra a pin-up-os csaj a nagybőgövel, ami a Rockabilly életérzést szimbolizálja. Aztán jött a Mobile felirat a két kereszttel, ami a barátom beceneve. Legutóbb, de nem legutoljára a könyökömre került fel a kártyalap 4 jele, ami nálam a szerencsét, a szerencsejátékot jelzi, és ebben a gondolatvilágban tuti, hogy fog még minta kerülni rám!
Nagyon sok minta van a fejemben, aminek egyenlőre csak a pénz szab korlátot, meg a suli, ahova járok! De szerintem, aki egyszer belekóstol az nem tudja megállni. Amint megcsináltatja a tattoo-t, már azon agyal, hogy hova és mi legyen a következő minta.

Réka

Tizennégy éves voltam, amikor elvesztettem részlegesen mindkét bátyóm. Bár a szeretet távolról is összekötött minket, úgy gondoltuk, ha kijönnek a böriből, megpecsételjük ezt a nagy testvéri szeretetet! EGY TATTOO-válással! Hát sikerült! Mindhármunkon egy sárkányfej van egy érdekes L betűvel. Nekem az alhasamon, vagyis a puncim fölött. Azért lett sárkány, mert ketten is a sárkány évében születtünk, és a Sárkány a Kínaiaknál a hatalmat, az erőt, és a szerencsét vonzza. Az L betű a családi nevünk kezdőbetűje.

Nikoletta

Ez a tetkóm 2 éve készült. Van több is, de ez a kedvencem, mert úgy érzem kifejez engem. A madár már önmagában is a szabadság szeretetét sugallja, mint a motorozás is. A nyíl a csőrében a horoszkópomra utal. A tetkós nevét is kifejezetten én kértem, mert imádom a munkáit.

Dorottya

Ezt a tetkót 2 éve csináltattam. Egy FOX jelet ábrázol.

Éva


Tünde

Nincs különösebb jelentése a tetoválásomnak, csak annyi, hogy nagyon csodálom a lepkéket.

Orsolya

Régóta szerettem volna már egy tetoválást, de aztán mindig eszembe jutott, hogy mi lesz vele később. Aztán az egyik vizsgaidőszak annyira megviselt, hogy gondoltam, megérdemlek m&;aacute;r valami jutalmat. Így eldöntöttem, hogy végre megcsináltatom. Hogy mi legyen, számomra egyértelmű volt. Amióta az eszemet tudom, a Hair a kedvenc filmem, szépségkirálynőket megszégyenítően hirdetem a világbékét, és feltett szándékom rendet tenni a világban. Így Picasso békegalambja lett a motívum. És hogy hol? Az egyetlen olyan részemen, ahol kilátszik a csontom a medencecsont mellett, a köldökömtől jobbra.

Zsófi


Szonja

Erzsébet

Még csak pár éve van tetkóm, igaz néha kicsit megbámulnak, ki félve, ki nyíltan. Ehhez tudni kell, hogy 48 éves vagyok. Az első tetkóm a karomon volt, mivel már gondolni kell arra is, hogy csak úgy mutat, ha nem ereszkedik meg a bőr (sajnos ez a korral jár). A másik a hátamon van. Erről csak annyit, hogy egészen kicsi virágot akartam, de ez lett belőle.

Wera

Olyan tetoválást szerettem volna, ami kifejez valamit (nem mint a nonfiguratív hülyeségek), elárul egy kicsit rólam, nagyon esztétikus, realisztikus és szépen kidolgozott. Frank Frazetta és Boris Valejo műveiért mindig is rajongtam, így a választás sok böngészés után egy Frazetta képre esett (kis átalakításokkal). Hádészre nagyon büszke vagyok, és már érik az idő a tesójára.


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!