Zsu

Zsu - .

Az érdeklődésem a motorok iránt 3-4 éve kezdődött, amikor összejöttem a barátommal. Ő ugyanis már régóta űzi ezt a szakmát. A baráti társaságunkban is mindenkinek van kétkerekűje, így hétvégenként együtt megyünk a városban. Van, hogy jó sokan. Az a legizgalmasabb. Szeretem. Élvezem.

HIRDETÉS (x)

Én csak ballagásom után, tavaly nyár elején tudtam magamnak venni egy robogót, az én kis Yamaha Jogomat, de kezdésnek megteszi. Egy szépség! :) Egyedi festése miatt nem hétköznapi. Csillog-villog! :) Szeretem nagyon.

De az ember azért nagyravágyó. Ha megízlelünk valami jót, akkor még többet szeretnénk belőle. Ezzel én is így lettem, minden vágyam, hogy tavasszal el tudjak menni nagymotor vizsgára. Bár lehet, hogy még várok pár évet, amíg elkezdhetem a korlátlant. Akkor kedvemre válogathatnék. :)

Édesanyám természetesen ellenzi, és szerintem nem is vesz komolyan. De én elhatároztam, megcsinálom! Már nagyon várom! Nem szeretnék valami hiper-szuper járgányt elsőre, de azért tetszetős legyen! Aztán majd haladhatunk egyre feljebb, legalábbis én így tervezem! :)

Zsu profiljaAz álmom egy GSX-R és most hallottam, hogy most már elkezdik gyártani „kisebb” kiadásokban is. Irígy vagyok mindenkire, akinek már van. Tudom, nem szép dolog, de ezt csak irígyelni lehet! :) Szóval most még befejezem a sulit, aztán meló mellett nekiállok kreszt tanulni - újból. De nem bánom! Élvezni fogom minden percét. Csak a végeredmény számít! Ez az álmom és tudom, hogy elérem a célom. Nem tudom, hogy mikor, de sikerülni fog! Remélem! :)

Kívánok mindenkinek, hogy próbálja ki egyszer ezt a csodálatos dolgot, tutira rá fog szokni! :) Ennél nincs jobb dolog a világon. Éljen a motorozás!! :)

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS