Marcs

Moór Marianna vagyok Magyaralmásról. Hát az én történetem is régről kezdődik. Bátyám van, ezért sosem szerettem a lányos dolgokat mint babázás, stb. Már akkor is az autók-motorok vonzottak. Sosem szerettem egy helyben ülni, ezért sok mindent kipróbáltam.

Hogy honnan jött a motorozás? Mesélték, hogy nagypapám volt motoros régen, és a nagymamám is néha lenyúlta, mikor a papám aludt, és vitte a gyerkőcöket az erdő alatt. Nekem a motor talán főleg a bátyám által lett, mivel ő is motoros. Most egy R6-os boldog tulajdonosa.

HIRDETÉS (x)

Eleinte mindneki ellenezte ezt a dolgot, hogy ugyan már, te csak egy lány vagy, stb. Persze én nem hagytam magam, nem kell magyaráznom az érzést. 2 éve mehettem M-re, amit le is tettem és csak robogót akartak engedni a szülök, de nem így történt. Azóta 2007 nyarán megcsináltam az A1-et, mivel a korom csak ezt engedi.

Marcs profijaMost jelenleg egy CBR 125-öst nyúzok, de az álmom egy 600-as RR, amit remélhetőleg sikerül elérnem, legalábbis jó úton vagyok felé. Mostanra már nagyon sok élményem van: remélem lesz is még ezernyi. Főleg a túrák és a motoros talik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!