Marcs

Moór Marianna vagyok Magyaralmásról. Hát az én történetem is régről kezdődik. Bátyám van, ezért sosem szerettem a lányos dolgokat mint babázás, stb. Már akkor is az autók-motorok vonzottak. Sosem szerettem egy helyben ülni, ezért sok mindent kipróbáltam.

Hogy honnan jött a motorozás? Mesélték, hogy nagypapám volt motoros régen, és a nagymamám is néha lenyúlta, mikor a papám aludt, és vitte a gyerkőcöket az erdő alatt. Nekem a motor talán főleg a bátyám által lett, mivel ő is motoros. Most egy R6-os boldog tulajdonosa.

HIRDETÉS (x)

Eleinte mindneki ellenezte ezt a dolgot, hogy ugyan már, te csak egy lány vagy, stb. Persze én nem hagytam magam, nem kell magyaráznom az érzést. 2 éve mehettem M-re, amit le is tettem és csak robogót akartak engedni a szülök, de nem így történt. Azóta 2007 nyarán megcsináltam az A1-et, mivel a korom csak ezt engedi.

Marcs profijaMost jelenleg egy CBR 125-öst nyúzok, de az álmom egy 600-as RR, amit remélhetőleg sikerül elérnem, legalábbis jó úton vagyok felé. Mostanra már nagyon sok élményem van: remélem lesz is még ezernyi. Főleg a túrák és a motoros talik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!