Nicky

Tartalomjegyzék

Hol is kezdjem... Nikolett vagyok és idén leszek 28 éves. A motor és a motorozás iránti rajongásom már egész kicsi koromban kezdődött. Az apukám autószerelő, az anyukám autóalkatrész boltban volt eladó. Minden nap az iskolából az anyukámhoz mentünk a tesómmal úgy másodikos korunktól. Tehát természetesnek vettük az alkatrészeket az életünkben.

HIRDETÉS (x)

Sok minden rám ragadt, ami nem volt tudatos. Aztán amikor 11-13 éves lettem biciklivel vittük az apukámnak az ebédet. Egész napokat töltöttem ott. Sokáig autószerelő szerettem volna lenni, pont ezért. Persze az anyukám jó irányba terelgetett, mivel lány voltam.

Az apukámnak volt egy Suzuki GSX-R 400-as motorja,amivel az anyukámmal száguldoztak. Aztán felfigyeltek arra, hogy én is rajongok a motorokért. Ezt abból is letudták szűrni, hogy egy szereltetni járó emberkének volt egy Simsonja és ő rendszeresen vitt minket a tesómmal. Én a tankon ültem, a tesóm pedig mögötte. Jól nézhettünk ki.

Aztán 14 évesen elengedtek segédmotorra vizsgázni. Ahogy meglett a jogsim, úgy megkaptam életem első és akkor még azt gondoltam, hogy egyetlen motorját, a Jamaha Jog robogót. Akkor abban az időben ez nagy szám volt. Még szakadó esőben is motoroztam. Imádtam.

Nicky profiljaPár évvel később elkezdtünk építkezni, és úgy döntöttem, hogy hozzájárulok a költségekhez, így eladtam a motoromat. Fúúú nagyon rossz volt... :(.Sokáig nem volt mocim. Sokszor úgy mentünk addig motorozni, hogy az apum ment elöl, aztán a tesóm egy 125-ös MZ-vel én a kis Jamival, és az anyukám a macskával és a piknikkosárral a Ladájával mögöttünk. Nagy szám volt... :)

Aztán sok idő kimaradt, persze utasként azért sokat mentem, de az más volt. Aztán elérkezett az, amire soha nem gondoltam, az anyukám hosszú betegeskedés után meghalt. Éppen 22 éves voltam. Nagyon kikészültem. Az életkedvem is elment... :(

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!