Monyo

Tartalomjegyzék

Szeretném én is megosztani veletek, hogy nálam hogy is kezdődött el a motorozás.

14 éves voltam, amikor a tanár bejött 8.-ban az osztályba, és megkérdezte, hogy van-e valaki, aki szeretné letenni a kismotor vizsgát. Semmilyen motoros előéletem nem volt, de azonnal jelentkeztem.

HIRDETÉS (x)

A vizsga után nagyon szerettem volna egy kis mocit. Akkoriban a SIMSON volt a menő (1989-et írunk), de nekünk nem volt motorunk. Az álmom egy ezüstszürke 51 köbcentis Simson enduro volt.

A szüleim belementek, hogy kapok egy ilyen gépet, de a feltétel az volt, hogy a 6 éves zongora éveimet még további 4 éves továbbképzéssel hosszabbítsuk meg. Még 4 év, amikor már nagyon utáltam zongorázni! Gondoljátok el!!!

Monyo profiljaAztán mikor jött egy ismerősöm (aki akkor már Simsonnal „száguldozott”) és közölte, hogy van egy ilyen moci eladó, nézzük meg, természetesen az a 4 év már mit sem számított! Egyből beleszerettem a gépbe és még aznap (erre is emlékszem péntek volt) azonnal be is iratkoztam a zeneiskolába.

Másnap apukám már meg is vette nekem a mocit. Természetesen a 4 éves zongora továbbképzőt elvégeztem, hiszen ezt megígértem, de megérte!!! Mindenhová a kis gépemmel mentem, akár nyár volt, akár tél, ha esett, ha havazott, semmi sem számított.

Aztán 18 éves lettem és mivel a szüleimnek autójuk volt, ezért letettem a B kategóriás jogsit. Ekkor már a vágyam egy chopper lett, amivel bejárhatnám a világot, de se pénzem nem volt egy ilyen motorra, se garázsunk. (Társasházi lakás.)

Elkezdtem dolgozni és spórolni, majd 8 év múlva 2001-ben letettem az A kategóriát és megvettem életem álmát. (Mert ugye, minek letenni a jogsit, ha nincs mit vezetni. Szerintem nincs annál rosszabb, ha van jogsid, de nincs mocid.)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!