Kira86

Kata vagyok Fehérgyarmatról, 21 éves. Kb. 15 éves lehettem, amikor először ültem motoron. Mondanom sem kell, "nagyon bejött". Akkor már tudtam, hogy egyszer nekem is lesz.

18 éves voltam, amikor megismerkedtem a mostani párommal, aki szintén motoros. Neki egy Kawasaki ZL400-asa van (Rozinak hívják). Na meg a baráti társaságunkban is elég sokan motoroznak, én persze mindenkivel elvitettem magam egy körre. Volt köztük Shadow, Drag Star, GSX-R, és még sorolhatnám. Ekkor lettem "chopperpárti".

HIRDETÉS (x)

Persze édesanyám nem nagyon rajongott az ötletért, hogy az ő kicsi lánya motor közelébe kerüljön. De hát nem tudott mit tenni, el kellet fogadnia a helyzetet. Elég sok helyre eljutottunk így hármasban (a párom, Rozi meg én). Rengeteg túrán és találkozón voltunk már, de számomra az elsődleges cél ekkor még a B-s jogsi megszerzése volt, ami tavaly májusban össze is jött.

Kira86 ProfiljaAz eddigi legnagyobb élményem az a tavaly nyári siroki találkozó volt. Még soha nem láttam annyi gyönyörűséget egy helyen. Akkor eldöntöttem, hogyha idén nem is, de a következő nyáron már saját motorral megyek, ha törik ha szakad akkor is. Decemberben be is iratkoztam „A korlátlan”-ra, remélem májusban már kézben lesz a jogsim.

Nagy meglepetésemre a párom vett nekem egy Simson S51B-t és gyönyörűen rendbe hozta. Most jelenleg azzal motorozgatok, ha az idő megengedi. Minden vágyam egy 535-ös Yamaha Virago. Remélem, hogy minél hamarabb magam alatt tudhatom.

Addig is mindenkinek jó motorozást!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!