Jessie

Már kinézetre is tiszta más vagyok mint a többi 16 éves csaj.

Jessie-nek hívnak, Szlovákiában, Dunaszerdahelyen élek. Nem rajongok a 10 cm-es magassarkúkért, miniszoknyákért, kivágott felsőkért, cicanadrágért... Más csaj minden hétvégén részeg, ha ki is megyek bulizni, akkor is másnap korán reggel kelek, felöltözök, rá pattanok a vasparipámra és motorozok egész nap, vagy kimegyek a pályára és motokrosszozok.

HIRDETÉS (x)

Fiú csaj testben

Valahogy gyerek korom óta húznak a fiús dolgok. Hét éves koromig bringa volt az életem, csak fiúkkal haverkodok, van 1-2 lány barátnőm. Akkor még anyumék nem engedték meg a motort, de már akkor volt villanymotorom. Nyolc éves koromban kaptam egy 125-9s Yamaha ATV-t. Két évig gyúrtam, míg nem kaptam egy nagyobbat (450-eset). Nagyon megtetszettek a sportos quadok, és lecseréltük a terep ATV-t egy kisebb, 350-es Raptorra, amivel megtanultam igazán quadozni. Később a testvéremmel kaptunk két Yamaha Bansheet (350 cm3, 2 hengeres 2T), amivel elkezdtünk quadkrosszozni. Nekem mai napig meg van, de már nem tudom hol kihasználni, mert ki lettem tiltva a környék összes motokrossz pályájáról. Testvérem lecserélte a sajátját egy KTM supermotora.

Quadozás

Nem volt könnyű megtanulni quadozni - ugratni, helyesen kanyarodni, váltani 8 évesen. Ahogy mondják, minden kezdet nehéz. Igen, ez igaz. Mindig azt mondogattam, hogy sosem hagyom abba a quadozást, versenyekre fogok járni, stb. Próbáltam minden héten kimenni edzeni, de vagy az időjárás nem engedte, vagy a pálya nem volt épp nyitva, vagy valami anyuéknak közbe jött... Nehéz volt minden egyes edzést össze hozni.

Az idősebb barátnőmmel beneveztünk egy hobbi-szintű szlovák kupára, amire sajnos egyikünk sem jutott el. Én a kórházakat jártam térdproblémák végett, és sikerült rosszul ugratnom, és csúnyán elestem. Neki meg nem volt ideje edzeni, és nem volt felkészülve a kupára. Így hát a 2007-es versenyekről lemaradtunk. 2008-as szlovák kupán csak licences versenyzők indulhattak, és én nem fértem bele egyik kategóriába sem - 16 felett 350 cm3-től, vagy 16 éves korig 350 cm3-ig. A barátnőm 2008 tavaszán eladta a quadját, mert nem volt ideje edzeni, így tehát abba maradt az én quadozásom is.

Motorozás

10 évesen ültem először motoron. Az egy krosszmotor volt - Kawasaki KX 85-ös. Szerelmes voltam a quadokba, nem is érdekelt akkor még a motor. Amikor vissza ültem 15 évesen arra a pici 85 cm3-es krosszra, megfogott. Nagyon-nagyon.

Nézd meg Jessie profilját!2010 tavaszán eljött hozzánk egy jó ismerősünk, aki csak úgy megkérdezte, nem szeretnék-e motokrosszra járni a helyi motokrossz pályára. Nagyon megfogott az ajánlata. Be is iratkoztam az MX Academy-ba. Az első edzés, na az volt az igazi szenvedés... Tiszta más volt ez a motorozás, mint avval a 85-össel. Júniusban motokrossz közben sikerült eltörnöm a bokám elég csúnyán, úgyhogy szeptemberig pihenőm van... Mondhatom, hogy igaz amit mondanak a motokrosszról - hogy a legnehezebb motorsport.

Augusztus 17-én megkaptam az új motoromat, egy Husqvarna SMS 125 supermotót. Augusztus 25-től koptatom a gumikat az aszfalton. Jövőre szeretnék venni krosszmotort magamnak, hogy tudjak mivel edzeni.

Remélem még sokáig fogok motorozni balesetek nélkül, igaz hogy tudom, hogy a motokrossz a nélkül nem megy. Ha nagyobb leszek szeretnék magamnak venni egy KTM vagy Husqvarna 600 körüli supermotót. Addig is repesztem magam alatt az aszfaltot.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!