Mamóca

Kislány korom óta szeretek mindent, ami gurul és vezetni lehet! Kipróbáltam már buszt és kamiont is.

Tíz éve sikerült feljutnom egy motor hátsó ülésére. Az egy Suzuki sport motor volt, akkor csapott meg először a szabadság érzése. Azóta több motort próbáltam már ki, de mindig csak utasként. Féltem attól, hogy nem tudnék megtartani saját erőmből egy ekkora vasdarabot, aminek ráadásul még lelke is van.

HIRDETÉS (x)
Azután komoly elhatározásra jutottam! Nem kunyerálok állandóan, hanem megtanulok motorozni. Bizonyítok magamnak, hogy képes vagyok rá! Természetesen kellett hozzá egy családi háttér, aki támogat, valamint az a tény, hogy már kinőttünk a baba kocsik és pólyázó táskák állandó világából, így kicsit gondolhatok magamra is. Mellettem volt a párom és négy gyerkőcöm, akik nagyon büszkék rám. Én természetesen jobban rájuk!

Mamóca profiljaMegvettem egy hónapja életem első motorját egy Honda Shadow VT 600 C-t, akit elkereszteltem „vasmacskának”. Olyan a garázsban, mint egy nyújtózkodó fekete macska. Túl vagyok a KRESZ- és rutin vizsgán, és június 11-én sikeresen túlestem a forgalmin is. A felszerelésemet folyamatosan bővítem, komoly gondot fordítok a védelmi cuccokra.

Lehet hogy nevetségesen hangzik, de már autót is úgy vezetek, hogy közben „fejben motorozok”. Nagy álmom egyszer elmotorozni Szicíliába!

Üdvözletem, további jó munkát Nektek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!