Péva

Már nagylány koromban is vonzott a két kerék. Lehet, akkor még azért mert autóról álmodni sem mertem.

Mondhatni bejött az érzés! Mindig nyughatatlan, másoktól eltérő szerettem volna lenni. Kezdtem Verhovinával, majd Simson, mindenféle formájában. 125-ös MZ, csak hamar el kellet válnunk egymástól, mert még jogsim nem volt rá.

HIRDETÉS (x)
Eljött az idő, amikor a gyerek, a férj, a család volt a fontos, így kissé lecsillapodva a felejtés homályába süppedt a motor. Aztán 6 éve, mikor már nem volt semmi akadály újra kezdeni, vettem egy 250-es Eliminátort. Iziben le is tettem a korlátlan jogsit minden gond nélkül. Egy évre rá volt egy balesetem, de nem vette kedvem. A motor rapigyomra tört, így beújítottam egy 535-ös Viragot, amivel bokától csípőig begipszelve bejártuk a horvát tengerpartot.

Péva profiljaTavaly ősz óta Hondám van, és Ő az igazi!!! 750-es Shadow. Az idén már nyüvöm a 7 ezredik kilométert. Ja, és ma már a fiammal motorozunk a csapatunkkal.

Ennyi röviden. Köszi a lehetőséget, hogy elmondhattam kis történetemet.

Üdv, és SZÉLES UTAT minden motorosnak!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!