Péva

Már nagylány koromban is vonzott a két kerék. Lehet, akkor még azért mert autóról álmodni sem mertem.

Mondhatni bejött az érzés! Mindig nyughatatlan, másoktól eltérő szerettem volna lenni. Kezdtem Verhovinával, majd Simson, mindenféle formájában. 125-ös MZ, csak hamar el kellet válnunk egymástól, mert még jogsim nem volt rá.

HIRDETÉS (x)

Eljött az idő, amikor a gyerek, a férj, a család volt a fontos, így kissé lecsillapodva a felejtés homályába süppedt a motor. Aztán 6 éve, mikor már nem volt semmi akadály újra kezdeni, vettem egy 250-es Eliminátort. Iziben le is tettem a korlátlan jogsit minden gond nélkül. Egy évre rá volt egy balesetem, de nem vette kedvem. A motor rapigyomra tört, így beújítottam egy 535-ös Viragot, amivel bokától csípőig begipszelve bejártuk a horvát tengerpartot.

Péva profiljaTavaly ősz óta Hondám van, és Ő az igazi!!! 750-es Shadow. Az idén már nyüvöm a 7 ezredik kilométert. Ja, és ma már a fiammal motorozunk a csapatunkkal.

Ennyi röviden. Köszi a lehetőséget, hogy elmondhattam kis történetemet.

Üdv, és SZÉLES UTAT minden motorosnak!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!