Brigike

Az egész család motorozik, nem is csoda engem is elkapott a motorok utáni érdeklődés.

Brigi vagyok 13 éves. Andornaktályán élek 4 tagú családommal. Már kicsi korom óta érdeklődöm az autók és a motorok után.

5-6 éves lehettem, mikor apával ülhettem egy még nekem hatalmasnak tűnő MZ-n. Eddig még csak utas voltam, de 2 éve már motoros lettem. Imádok motorozni, de sajnos elég kevés az időm a tanulás és a suli mellett. Egészen véletlenül kaptam motort...

 

HIRDETÉS (x)
2006-ban a testvérem ballagott az általánosból, és mamám elvitte Rómába. Mikor kivittük őket a repülőtérre még nem is sejtettem semmit. Apukám nézegetett egy hirdetőújságot és látott egy közeli hirdetést. Azt mondta, hogy menjünk ki és nézzük meg. Kimentünk, kipróbáltam és megvettük.

Szinte 2 napig fel sem tudtam fogni az egészet. Azóta tart ez a motoros mánia. Egy Malaguti Grizzlyn járom a földutakat. Imádok eső után menni, mert izgalmas új dolgokat tanulhatok a motorról és persze a motorozásról is. Mára már ,,elég jó" vagyok, de eleinte még nagyon bizonytalan voltam.

Szoktunk motorostalálkozókra járni, és ott is imádok a motorok között nézelődni. Ha lehetőségem adódik, akkor a motorostalálkozókon is megyek pár kört. Egyik nagy élményem volt, mikor apával mentem motorozni. Egy élég meredek hegyre kellett felmenni, ami eleinte nem ment, mivel nagyon féltem (tériszonyom van)! :) De végül sikerült egy jókora ,,eldőlés " után.

Már nagyon várom, hogy letehessem a moped-es jogsit. Kíváncsi vagyok milyen lehet crossról aszfaltra átszokni. Már nagyon várom a nyarat is mert végre lehet MOTOROZNI!!!!!! Remélem még nagyon, de tényleg nagyon sokat tudok tanulni a motorokról és a motorozásról.

Azoknak a csajoknak pedig, akik még nem ültek motoron üzenem: sürgősen próbálja ki, mert eszméletlen!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!