Brigike

Az egész család motorozik, nem is csoda engem is elkapott a motorok utáni érdeklődés.

Brigi vagyok 13 éves. Andornaktályán élek 4 tagú családommal. Már kicsi korom óta érdeklődöm az autók és a motorok után.

5-6 éves lehettem, mikor apával ülhettem egy még nekem hatalmasnak tűnő MZ-n. Eddig még csak utas voltam, de 2 éve már motoros lettem. Imádok motorozni, de sajnos elég kevés az időm a tanulás és a suli mellett. Egészen véletlenül kaptam motort...

 

HIRDETÉS (x)

2006-ban a testvérem ballagott az általánosból, és mamám elvitte Rómába. Mikor kivittük őket a repülőtérre még nem is sejtettem semmit. Apukám nézegetett egy hirdetőújságot és látott egy közeli hirdetést. Azt mondta, hogy menjünk ki és nézzük meg. Kimentünk, kipróbáltam és megvettük.

Szinte 2 napig fel sem tudtam fogni az egészet. Azóta tart ez a motoros mánia. Egy Malaguti Grizzlyn járom a földutakat. Imádok eső után menni, mert izgalmas új dolgokat tanulhatok a motorról és persze a motorozásról is. Mára már ,,elég jó" vagyok, de eleinte még nagyon bizonytalan voltam.

Szoktunk motorostalálkozókra járni, és ott is imádok a motorok között nézelődni. Ha lehetőségem adódik, akkor a motorostalálkozókon is megyek pár kört. Egyik nagy élményem volt, mikor apával mentem motorozni. Egy élég meredek hegyre kellett felmenni, ami eleinte nem ment, mivel nagyon féltem (tériszonyom van)! :) De végül sikerült egy jókora ,,eldőlés " után.

Már nagyon várom, hogy letehessem a moped-es jogsit. Kíváncsi vagyok milyen lehet crossról aszfaltra átszokni. Már nagyon várom a nyarat is mert végre lehet MOTOROZNI!!!!!! Remélem még nagyon, de tényleg nagyon sokat tudok tanulni a motorokról és a motorozásról.

Azoknak a csajoknak pedig, akik még nem ültek motoron üzenem: sürgősen próbálja ki, mert eszméletlen!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!