Jucó

Jucó - .

Kicsit későn kezdtem motorozni. Lehettem 40 éves is, amikor a férjem vett egy Suzuki 1400-as Intrudert és akkor vett nekem egy kis Suzuki robogót, hogy azzal járjak dolgozni a mi kis városunkban.

Közben jártunk a nagy motorral is rendszeresen, főleg hétvégeken, amikor időnk engedte a munka mellett és a két gyereket is nevelni kellett. Vettem egy autót, amit használtam pár évig. Aztán 2004-ben gondoltam egyet, eladtam, és mondtam a férjemnek, aki 16 éves kora óta motorozik, hogy levizsgáznék nagy motorra, ugyanis rögtön le lehetett tenni a vizsgát nagy A-ra. Jártam szorgalmasan a rutinpályára és sikeres vizsgát tettem 2004. június 8-án.

Férjem már előre megvette márciusban a nagy 400-as Suzuki robogót, amire már nagyon vágytam, hogy vezethessem. A vizsgám elsőre sikerült, hibátlanul levizsgáztam, és boldogan repesztettem haza, hogy sikerült a vizsga. Na azóta nem szállok le a motorról, amikor tehetem motorozok, talán többet mint a férjem.

HIRDETÉS (x)
Ősszel lecseréltük a motorokat, mivel a férjemét megvették, így vett magának egy Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic-ot, én pedig egy Honda Shadow Spirit 750-es, gyönyörű, fekete choppert, amellyel boldogan repesztek az utakon. Barátainkkal rendszeresen járunk motorostalálkozókra, jól érezzük magunkat.

Jucó profiljaRemélem még sokáig motorozhatok. A motorosok a legjobb emberek és összetartóak. Magyar égen magyar Isten, motorosnak párja nincsen!

Üdvözlök minden csajt, aki motorozik!

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS