Jucó

Kicsit későn kezdtem motorozni. Lehettem 40 éves is, amikor a férjem vett egy Suzuki 1400-as Intrudert és akkor vett nekem egy kis Suzuki robogót, hogy azzal járjak dolgozni a mi kis városunkban.

Közben jártunk a nagy motorral is rendszeresen, főleg hétvégeken, amikor időnk engedte a munka mellett és a két gyereket is nevelni kellett. Vettem egy autót, amit használtam pár évig. Aztán 2004-ben gondoltam egyet, eladtam, és mondtam a férjemnek, aki 16 éves kora óta motorozik, hogy levizsgáznék nagy motorra, ugyanis rögtön le lehetett tenni a vizsgát nagy A-ra. Jártam szorgalmasan a rutinpályára és sikeres vizsgát tettem 2004. június 8-án.

Férjem már előre megvette márciusban a nagy 400-as Suzuki robogót, amire már nagyon vágytam, hogy vezethessem. A vizsgám elsőre sikerült, hibátlanul levizsgáztam, és boldogan repesztettem haza, hogy sikerült a vizsga. Na azóta nem szállok le a motorról, amikor tehetem motorozok, talán többet mint a férjem.

HIRDETÉS (x)

Ősszel lecseréltük a motorokat, mivel a férjemét megvették, így vett magának egy Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic-ot, én pedig egy Honda Shadow Spirit 750-es, gyönyörű, fekete choppert, amellyel boldogan repesztek az utakon. Barátainkkal rendszeresen járunk motorostalálkozókra, jól érezzük magunkat.

Jucó profiljaRemélem még sokáig motorozhatok. A motorosok a legjobb emberek és összetartóak. Magyar égen magyar Isten, motorosnak párja nincsen!

Üdvözlök minden csajt, aki motorozik!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!