Jucó

Kicsit későn kezdtem motorozni. Lehettem 40 éves is, amikor a férjem vett egy Suzuki 1400-as Intrudert és akkor vett nekem egy kis Suzuki robogót, hogy azzal járjak dolgozni a mi kis városunkban.

Közben jártunk a nagy motorral is rendszeresen, főleg hétvégeken, amikor időnk engedte a munka mellett és a két gyereket is nevelni kellett. Vettem egy autót, amit használtam pár évig. Aztán 2004-ben gondoltam egyet, eladtam, és mondtam a férjemnek, aki 16 éves kora óta motorozik, hogy levizsgáznék nagy motorra, ugyanis rögtön le lehetett tenni a vizsgát nagy A-ra. Jártam szorgalmasan a rutinpályára és sikeres vizsgát tettem 2004. június 8-án.

Férjem már előre megvette márciusban a nagy 400-as Suzuki robogót, amire már nagyon vágytam, hogy vezethessem. A vizsgám elsőre sikerült, hibátlanul levizsgáztam, és boldogan repesztettem haza, hogy sikerült a vizsga. Na azóta nem szállok le a motorról, amikor tehetem motorozok, talán többet mint a férjem.

HIRDETÉS (x)
Ősszel lecseréltük a motorokat, mivel a férjemét megvették, így vett magának egy Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic-ot, én pedig egy Honda Shadow Spirit 750-es, gyönyörű, fekete choppert, amellyel boldogan repesztek az utakon. Barátainkkal rendszeresen járunk motorostalálkozókra, jól érezzük magunkat.

Jucó profiljaRemélem még sokáig motorozhatok. A motorosok a legjobb emberek és összetartóak. Magyar égen magyar Isten, motorosnak párja nincsen!

Üdvözlök minden csajt, aki motorozik!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!