Verus

Tartozom egy vallomással. Én még ténylegesen nem motorozom.

Egyenlőre utas vagyok a férjem mögött. Idén kezdtem el tanulni motorozni. Mostanában a Simsonnal nyomulok esténként, az a tanuló járgányom. Jövőre szeretném letenni a jogsit. Ha szezon vége lesz, szeretnénk venni nekem is choppert. Egy 535-ös Viragoban vagy egy Ls 650-ben gondolkodom. Aztán, hogy mi lesz majd meglátjuk.

Mióta együtt vagyunk a férjemmel azóta szerettünk volna egy nagymocit. Volt egy MZ, eleinte azzal jártunk találkozókra. Aztán eladtuk. Egy darabig nem volt semmi. 2006-ban összeházasodtunk, és összetáncoltam a pénz egy részét a mocira. A nászúton néztük ki a Vulcant. Hazafelé jövet tettünk egy kis kitérőt és lefoglalóztuk. Az az egy hónap mire miénk lett a Vulcan egy örökkévalóságnak tűnt.

 

HIRDETÉS (x)
Tavaly sajnos nem motoroztunk olyan sokat, mert külföldön voltunk. Na de idén mindent bepótolunk! Kéthetente motorostalálkozóra járunk. A mi motorunk egy Kawasaki Vulcan 1500. Sokan azt hiszik, hogy idős motor, mert Európában már nem gyártottak ilyet. 9 éves, amerikai kiadás. Én nagyon szeretem mert chopper létére nagyon dinamikus. A mi motorunk nem kirakatmotor, ezen látszik, hogy motorozunk vele. Most, hogy rajta van a magas háttámla, már jól fel is lehet málházni. Valahányszor elindulunk a Vulcannal, alig tudom letörölni a vigyort a képemről. Messziről olyan a hangja mint a mennydörgés. Mondjuk az üres csővel nem is csoda.

Verus profiljaMihelyst biztosnak érzem a tudásomat, ki fogom próbálni. Csak az a baj, hogy épphogy leér a lábam róla mivel elég magas. Az az igazság, hogy ez a moci nem kezdőknek való, mert elég nehezen kezelhető és vad. Imádok utasként is motorozni de a legjobb az lenne, ha végre már én mehetnék a sajátomon. Én chopper párti vagyok és voltam mindig is. Számomra az az igazi motor. Na jó egy picit meginogtam az 1200-es naked Bandit felé, de az csak fellángolás volt.

Túrázni nem nagyon járunk, esetleg helyben. Mi inkább találkozókra járunk. Jó kiszakadni a hétköznapokból egy-egy hétvégére és találkozni a többi motorossal. Ismerősöket szerezni. És egyáltalán csak úgy motorozni! Jó érzés, amikor megérkezel egy találkozóra és látod azt a sok szimpatikus motorost. Nem tehetek róla, de örül a szívem, amikor ilyen embereket látok. És egyből kiül a vigyor az arcomra.

Legutóbb Kisújszálláson voltunk. Előtte Újszilváson. Mindkét helyen most voltunk először, de nem utoljára! Nálam a prímet Újszilvás vitte. Tök jó ötletnek tartom, hogy csak motorosak jöhetnek be. Volt egy-két kivétel, de többségben csak azok az igazi vérbeli motorosok voltak. És ez olyan jó érzés volt! Sokan el sem hiszik, hogy ezek a zord kinézetű emberek milyen szimpatikusak és kedvesek.

Amikor elkezdtem tanulni a Simsonon, az úgy volt, hogy ráültem és mentem. A férjem azt mondta, hogy ez nem igaz. :-) Meglepődtem magamon én is. Mondta már többször, hogy menjek a Vulcannal, de én még nem érzem magam olyan biztosnak. Pedig a kisördög itt bujkál. Szóval az a véleményem, hogy a sex után a 2. legjobb dolog a motorozás.

Még annyit, hogy tök jó hogy van ez az oldal! Legalább összehozza valami a motoros csajokat.

Lányok, asszonyok széles utat! Üdv mindenkinek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!