Krapeknők

krapeknok logoA 2003-as első túra óta több jelentős változáson is átesett női motoros baráti társaság tagjai között már csak egy van, aki az első motorozáskor is ott volt. Időközben a célokat és a terveket a lányok többször átgondolták, de 2005 óta nagyjából stabil a tagság.

A 2006-os év nagy változást hozott a társaság életében, ugyanis akkor jött el az idő, amikor a közös túrák és bulik mellett egy közös terhet is be mertek vállalni. Ekkor bérelték ki ugyanis azt a helységet, amely korábban motoros klubházként üzemelt Budapesten, a Népsziget zeg-zugos, fás részén. Hosszas gondolkodás és szavazás után el is nevezték Nemklubháznak – de ez egy tényleg nagyon gyenge „nem”, ugyanis minden paramétere megfelel annak, amit egy klubháztól elvárunk.

Kezdetben a legnagyobb nehézséget a helység rendbehozása jelentette, ugyanis a 2006-os árvíz meglehetősen megviselte az épületet. A barátok, férjek, élettársak és haverok rengeteget segítettek, a lányoknak, mire sikerült a jelenlegi állapotába hozni a bárpulttal, pihenő fotelekkel, és tágas, motortárolásra is alkalmas kerttel rendelkező ingatlant.

HIRDETÉS (x)

A munka végét hatalmas bulival ünnepelték meg tavaly tavasszal, ahova majdnem mindenkit meghívtak. Ott voltak mindazok, akik segítettek a falak szigetelésében, festésében, a kert rendberakásában, és a vendégek listájáról nem maradhattak le azok a klubok sem, akik az elmúlt évek során rendszeresen meghívták a Krapeknőket találkozóikra, bulijaikra. Hiszen a motoros lányok érdekes színfoltot jelentenek minden motoros rendezvényen, főképp ha sokan vannak.

Habár a tagok között voltak kezdő motorosok is, a mára összeszokott társaság motorparkját sok motorosklub is megirigyelhetné. A tizenöt tag főleg nagyköbcentis chopperekkel és cruiserekkel jár. Extrém kivételnek számít a Hayabusa és az R1.

A lányok idén is több motorostúrát terveznek. Egyelőre konkrétan egy krakkói (Lengyelország) motorozás van tervben, és biztos, hogy az ország minden részére ellátogatnak majd a különböző motorostalálkozókra. Ahogy azonban a korábbi években is, biztos lesznek olyan kisebb, spontán megmozdulások, amelyeken nem vesz részt minden tag.

A hétvégi buli jól sikerült. A zenéről a Nemcsak Berry gondoskodott, a lányok pedig a jó hangulatról. Bár saját bevallásuk szerint a résztvevők száma nagyjából egyharmada volt a tavalyinak, akik eljöttek, nem bánták meg. Sokan ott is aludtak, és valószínűleg nekik nem volt egyszerű a másnap.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!