Krapeknők

krapeknok logoA 2003-as első túra óta több jelentős változáson is átesett női motoros baráti társaság tagjai között már csak egy van, aki az első motorozáskor is ott volt. Időközben a célokat és a terveket a lányok többször átgondolták, de 2005 óta nagyjából stabil a tagság.

A 2006-os év nagy változást hozott a társaság életében, ugyanis akkor jött el az idő, amikor a közös túrák és bulik mellett egy közös terhet is be mertek vállalni. Ekkor bérelték ki ugyanis azt a helységet, amely korábban motoros klubházként üzemelt Budapesten, a Népsziget zeg-zugos, fás részén. Hosszas gondolkodás és szavazás után el is nevezték Nemklubháznak – de ez egy tényleg nagyon gyenge „nem”, ugyanis minden paramétere megfelel annak, amit egy klubháztól elvárunk.

Kezdetben a legnagyobb nehézséget a helység rendbehozása jelentette, ugyanis a 2006-os árvíz meglehetősen megviselte az épületet. A barátok, férjek, élettársak és haverok rengeteget segítettek, a lányoknak, mire sikerült a jelenlegi állapotába hozni a bárpulttal, pihenő fotelekkel, és tágas, motortárolásra is alkalmas kerttel rendelkező ingatlant.

HIRDETÉS (x)

A munka végét hatalmas bulival ünnepelték meg tavaly tavasszal, ahova majdnem mindenkit meghívtak. Ott voltak mindazok, akik segítettek a falak szigetelésében, festésében, a kert rendberakásában, és a vendégek listájáról nem maradhattak le azok a klubok sem, akik az elmúlt évek során rendszeresen meghívták a Krapeknőket találkozóikra, bulijaikra. Hiszen a motoros lányok érdekes színfoltot jelentenek minden motoros rendezvényen, főképp ha sokan vannak.

Habár a tagok között voltak kezdő motorosok is, a mára összeszokott társaság motorparkját sok motorosklub is megirigyelhetné. A tizenöt tag főleg nagyköbcentis chopperekkel és cruiserekkel jár. Extrém kivételnek számít a Hayabusa és az R1.

A lányok idén is több motorostúrát terveznek. Egyelőre konkrétan egy krakkói (Lengyelország) motorozás van tervben, és biztos, hogy az ország minden részére ellátogatnak majd a különböző motorostalálkozókra. Ahogy azonban a korábbi években is, biztos lesznek olyan kisebb, spontán megmozdulások, amelyeken nem vesz részt minden tag.

A hétvégi buli jól sikerült. A zenéről a Nemcsak Berry gondoskodott, a lányok pedig a jó hangulatról. Bár saját bevallásuk szerint a résztvevők száma nagyjából egyharmada volt a tavalyinak, akik eljöttek, nem bánták meg. Sokan ott is aludtak, és valószínűleg nekik nem volt egyszerű a másnap.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!