Jula

Még 1998 ban tört rám a motoros szenvedély, akkor még csak egy 90 cm3-es robogóra volt lehetőségem. Egyébként Imre Juditnak „Julának” hívnak, idén 24 éves vagyok.

2003. január elején haza hoztuk a 250-es Banditomat, amit sajnos csak május 9-éig használhattam, mivel egy autos nő elütött. A motor totálkáros lett, nekem 23%-os egészségkárosodásom lett (repedések, törések, ízűlt-ínszalag sérülés, nyakcsigolyám elmozdult...). És mindez 46,7 km/h-nál, természetesen rövidnadrág-pólóban... Azóta csak felvonulásokon ülök úgy motorra, hogy nincs rajtam bőrruha.

2003. augusztusában sikerült szert tenni egy 400-as Banditra. Közben folytak a tárgyalások és egy nagyon korrekt céggel ismerkedtem meg, ők a REGRES-CAR. Ajánlom minden bajba jutott figyelmébe! 2004. julius 20-án pedig hazahozhattam a 600-as GSX-R-emet! :-)

 

HIRDETÉS (x)
Azota 4 év telt el, 26 000 km van már benne. Sokan kérdezik, hogy lesz-e nagyobb... Ki ne szeretne, de ezekre az utakra fölösleges, drága a teljesítményadó, a benzin, a biztosítás... Meg hát a kis gixer vége is 243 km/h, 126 LE és semmi problémám nincs vele.

Jula profiljaKöszönöm a lehetőséget! Remélem valahol összetalálkozunk egyszer! Jó motorozást és rengeteg balesetmentes kilométert kívánok nektek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!