Jula

Még 1998 ban tört rám a motoros szenvedély, akkor még csak egy 90 cm3-es robogóra volt lehetőségem. Egyébként Imre Juditnak „Julának” hívnak, idén 24 éves vagyok.

2003. január elején haza hoztuk a 250-es Banditomat, amit sajnos csak május 9-éig használhattam, mivel egy autos nő elütött. A motor totálkáros lett, nekem 23%-os egészségkárosodásom lett (repedések, törések, ízűlt-ínszalag sérülés, nyakcsigolyám elmozdult...). És mindez 46,7 km/h-nál, természetesen rövidnadrág-pólóban... Azóta csak felvonulásokon ülök úgy motorra, hogy nincs rajtam bőrruha.

2003. augusztusában sikerült szert tenni egy 400-as Banditra. Közben folytak a tárgyalások és egy nagyon korrekt céggel ismerkedtem meg, ők a REGRES-CAR. Ajánlom minden bajba jutott figyelmébe! 2004. julius 20-án pedig hazahozhattam a 600-as GSX-R-emet! :-)

 

HIRDETÉS (x)
Azota 4 év telt el, 26 000 km van már benne. Sokan kérdezik, hogy lesz-e nagyobb... Ki ne szeretne, de ezekre az utakra fölösleges, drága a teljesítményadó, a benzin, a biztosítás... Meg hát a kis gixer vége is 243 km/h, 126 LE és semmi problémám nincs vele.

Jula profiljaKöszönöm a lehetőséget! Remélem valahol összetalálkozunk egyszer! Jó motorozást és rengeteg balesetmentes kilométert kívánok nektek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!