Gál Lili motorversenyző az ország legtehetségesebb sportolói között

Tartalomjegyzék

gal lili motorversenyzo5Gál Lili 15 évesen már nagyon sok mindent elért motocross- és endurocross versenyző pályája során, s megosztotta velünk eddigi tapasztalatait, életfelfogását. Sőt, a közelmúltban nyerte el a MOL Tehetségtámogató Program pályázatát, s beválasztották az ország legjobb 90 tehetséges sportolója közé.

Gál Lili motocross- és endurocross versenyző, aki 2012 óta rója a nehezebbnél nehezebb pályákat versenyszerűen (MAMI TEAM Fehér csapat), mit sem veszítve a lelkesedéséből. Ez meg is látszik az eredményein, hiszen sokat olvashattatok már róla a Csajok a motoron magazin oldalán is.

Megkerestük Lilit, hogy jobban megismerjétek, s hogy ennek a fiatal lánynak a sikerei jó példát szolgáltassanak mindazoknak, akik esetleg kacérkodnak a motorversenyzés gondolatával.

HIRDETÉS (x)

- Hány évesen ültél először motoron, s hogyan szerettél bele?

- Szerintem már 2-3 évesen a motoron ültem - ilyen közegben nőttem fel, fiú barátokkal és motoros nagybácsikkal.

- Hogyan jött a versenyzés ez életedbe?

- Apa és a barátai által. Úgy látták, amellett, hogy tetszik nekem ez a sport, érzékem is van hozzá. Persze engem is izgatott, hogy milyen lehet más gyerekekkel együtt, egy pályán motorozni.

gal lili motorversenyzo6- Emlékszel, milyen volt az első versenyed?

- Nagyon fura volt a sok fiú között egyetlen lányként motorozni, és persze nagyon fárasztó is, de természetesen hatalmas élmény is. Jó emlék!

- Hetente mennyit, illetve hol szoktál gyakorolni?

- Motoros edzésem általában heti 1-2 van. A versenyektől és az időjárástól függően, legtöbbször a közelben edzünk. Azonban ha kell, kicsit többet is utazunk egy nedvesebb, vagy éppen homokosabb, esetleg agyagosabb talajért. Minden pálya más terep, de minden terephez tudni kell alkalmazkodni. Ezen kívül mindennap edzek. Futok, úszok, kerékpározom vagy éppen erőnléti edzést tartok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!