Knédelhausz Rita - igaz, nem rózsaszín a motorom, de legalább lila

knedelhausz rita 2Úgy került a motorozás az életembe, hogy Pàrom 1 éve kitalálta, hogy ő szeretne nagyobb motort az 50 ccm-s Jawa Mustangjánàl és 125-ös motoros vizsgàt csinàlni.

Elsőnek engem annyira nem vonzott, de amikor elmentünk megnézni egy nagyon szép àllapotú Yamaha SR 125-öt és felültem mögé, akkor elkapott az az igazi motoros életérzés. És az a hang... (tudom, a nagyobb motor hangokat meg sem közelíti, de nekem tetszett), így kitaláltam, hogy nekem is kell 125-ös jogsi.

Vettem egy Burgman 125-öst. Szerettem is, szép volt, jó volt, aztàn nagyobbra váltottunk tél után, mert szerettünk volna hosszabb utakon túràzni, járni az orszàgot vagy esetleg külföldre is menni. Sok helyen az autópályára is felmegyünk és a 125-ösökkel a kamiont is alig tudtunk megelőzni, szóval az nem valami biztonságos.

HIRDETÉS (x)

Ezért megcsinàltam az A2 jogsit (azért, mert a korom miatt még pàr évet vàrnom kellene a nagy A-ra). Párom a nagy A-t. Neki egy Honda CB500-a lett, nekem egy Suzuki GS500-am.

knedelhausz rita 1

Eddig hatszor voltam túrán, de majd remélem eljutok egyszer és többször is egy CsaM (Csajok a motoron - a szerk.) gurulásra, mert nagyon bírom a CSAM csapatot és még nem volt szerencsém lányokkal gurulni. Illetve szeretnék több túrára menni. Valahol el kell kezdeni...

Igaz nem rózsaszín a motorom, de legalább lila!

knedelhausz rita 3knedelhausz rita 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!