Deutsch Krisztina

deutsch krisztina 1Mikor pici voltam édesapámnak nagyon sok Simsonja volt, sokat cserebelélt illetve bukósisakokat renovált. Soha nem tudott elmenni otthonról a motorral csak úgy, ha kitolta az utca végére és ott indította be. Illetve bármit is szerelt én mindig ott voltam.

Szóval ez a motorimádat nálam már gyerekkoromban indult. Sajnos utánna már nem volt motorunk...

2017-ben meglett a B kategóriás jogosítványom, előtte már édesapám vett robogót, de nem vezethettem. Miután meglett a jogosítvanyom, végre robogóra ülhettem. Imádtam az első pillanattól kezdve. Azonnal kerestünk bukósisakot, hogy tudjak menni. Aztán jött a falunap tavaly, felvonulások, haverkodások stb.

HIRDETÉS (x)

Idén pedig sikerült édesapámnak a robogó mellé egy körváltós FirstBike-ot vennie. Na itt érzem, hogy élek. Egy nap alatt sikerült megtanulni, hogyan is működik a motor. Imádok vele menni, imádom ahogy felgyorsul. Édesapám meg szereti nézni a robogóról, ahogy megyek vele. Egyszerűen élvezem az életet, kikapcsolok. Csak én vagyok, én irányítok, szinte egy leszek a motorral.

deutsch krisztina 4Remélem nem csak én így vagyok vele és jó lenne egy motoros csajszi itt a közelben, akivel tudok azonosulni és sok-sok kilométert tudnék vele megtenni. Egyébként informatikusnak tanulok, tetovált vagyok és imádok olvasni.

Természetesen vágyok még nagyobb motorra, testesebbre és minden álmom egy Aprilia RS50, de kinek nincs valami álma?

A csajok a motoron vagányak és belevalók.

deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!