Kovács Andrea - az álmomat sosem adtam fel

Kovács Andrea - .

kovacs andrea cimKislány koromban kezdődött a motor szerelem. Nyáron, nagymamáméknál nyaralva, egy-két körre az udvarban, megkaptam nagypapám Simsonját. Egyből megfogott ez az érzés, és rabul ejtett.

21 éves koromban, már felnőttként, döntöttem, hogy megcsinálom a nagymotor jogsit. Abban az időszakban vezették be a korlátozásokat, ezért PÁV vizsgát kellett tennem, hogy korlátlan jogsit szerezhessek. De én bármit megtettem volna, szóval megcsináltam.

Aztán az élet úgy hozta, hogy a körülmények körülöttem nem tették lehetővé, hogy motorom lehessen, és nyilván a szüleim sem támogattak ebben, hiszen féltettek. Viszont az álmomat sosem adtam fel, úgyhogy 20 év elteltével igaz, de megkaptam életem első saját motorját.

HIRDETÉS (x)

Férjemtől kaptam ajándékba, amiért örök hála neki. Hozzáteszem, Ő gyerekkora óta motorozik, kihagyásokkal ugyan, a család miatt, így hát a garázsban álló motorok is vágyakozással töltöttek el.

kovacs andrea 01A gyerekek miatti felelősségtudat miatt mindig váltakozott bennem valamiféle kettősség, de a motorozás iránti vágy sosem múlt el! Hoztam egy képet, amit összevágtam, ezzel kicsit összemosva az időt, és feledtetni azt az elmulasztott és kihagyott 20 évet!

kovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cimkovacs andrea cim

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS