Zsófy

Egy 20 éves lány vagyok akinek nagy szenvedélye a motor!

Egész kicsi koronban űltem először motorra, de akkor még csak a báttyáim műanyag kismotorjára, ami igazán szimpatikus volt! Onnantól már nem is igazán érdekeltek a barbi babák. Ez kb. 3-4 éves koromban lehett.

De igazán csak 2005 nyarán kezdtem el motorozni. Édesapám 2005-ben vett magának egy 1500-as Intrudert. Nagyon tetszett az a motor, igaz nem az én stílusom, de motor. Akkor vetettem fel egy este, hogy én el szeretnék menni és letenni a motoros jogsit, az A1-re.

HIRDETÉS (x)
Pár óra harc után édesanyámat is meg tudtam győzni, és megengedték, hogy elmenjek a jogsira következő évben. Viszont már akkor nyáron kaptam egy 125-ös Girella robógot. Kezdő motornak nagyon is megtette. Csak egy évig nyúztam, de jó volt, mert meg tudtam tartani.

Mikor sikerült a jogsit megszereznem, vettünk egy Honda 125 CBR-t . Nagyon szeretem ezt a kismotort, még jelenleg is meg van, csak az a bajom vele, hogy már kinőttem!

Zsófy ProfiljaTavaly nyáron megszereztem az "A" kategóriás jogósitványt is. Igaz motor még nincs hozzá, csak a tesóméké. Miután nekem lett motorom, őket is megfertőztem, ráadásul még anyumat is! Így mindenki elment motoros jogsira, és a családban mindenkinek van egy kis pofás gépe.

Idén sikerűl megvennem egy Honda 600 RR-t. Régi vágyam. Nekem ez a szívem csűcske, a páromon kívül! Úgy vagyok vele, hogy nekem kell ez a motor, még akkor is ha tudom, hogy esteleg kevés vagyok még hozzá.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!