Zsófy

Egy 20 éves lány vagyok akinek nagy szenvedélye a motor!

Egész kicsi koronban űltem először motorra, de akkor még csak a báttyáim műanyag kismotorjára, ami igazán szimpatikus volt! Onnantól már nem is igazán érdekeltek a barbi babák. Ez kb. 3-4 éves koromban lehett.

De igazán csak 2005 nyarán kezdtem el motorozni. Édesapám 2005-ben vett magának egy 1500-as Intrudert. Nagyon tetszett az a motor, igaz nem az én stílusom, de motor. Akkor vetettem fel egy este, hogy én el szeretnék menni és letenni a motoros jogsit, az A1-re.

HIRDETÉS (x)
Pár óra harc után édesanyámat is meg tudtam győzni, és megengedték, hogy elmenjek a jogsira következő évben. Viszont már akkor nyáron kaptam egy 125-ös Girella robógot. Kezdő motornak nagyon is megtette. Csak egy évig nyúztam, de jó volt, mert meg tudtam tartani.

Mikor sikerült a jogsit megszereznem, vettünk egy Honda 125 CBR-t . Nagyon szeretem ezt a kismotort, még jelenleg is meg van, csak az a bajom vele, hogy már kinőttem!

Zsófy ProfiljaTavaly nyáron megszereztem az "A" kategóriás jogósitványt is. Igaz motor még nincs hozzá, csak a tesóméké. Miután nekem lett motorom, őket is megfertőztem, ráadásul még anyumat is! Így mindenki elment motoros jogsira, és a családban mindenkinek van egy kis pofás gépe.

Idén sikerűl megvennem egy Honda 600 RR-t. Régi vágyam. Nekem ez a szívem csűcske, a páromon kívül! Úgy vagyok vele, hogy nekem kell ez a motor, még akkor is ha tudom, hogy esteleg kevés vagyok még hozzá.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!