Molnár Alexandra

Tartalomjegyzék

Iskolába jár, bringázik, haverjaival szórakozik és Harry Pottert olvas, kedvenc étele a húsleves – Szandra hétközben teljesen átlagos tizenhárom éves lánynak tűnik. Hétvégente azonban nem ritkán áll a dobogón boldog mosollyal, harmincnégyes rajtszámmal.

Titánok és titaniták, de főleg inkább az utóbbiak – olvasóink kedvében ezúttal néhány igazán vagány (kis)csaj bemutatásával szeretnénk járni. Szép apránként persze. Mondjuk egyesével.

Szerelem első látásra

Az ifjú motoros még nem volt túl az általános iskola első osztályán, amikor életében először pattant vasparipára, méghozzá egyből sajátra: rajongását már korábban kifejezte a tévében látott kétkerekűek iránt, így amikor édesapjának barátja egy ötven köbcentis Malagutit ajánlott megvételre, a családfő nem habozott vele meglepni lányát.

HIRDETÉS (x)

Nem kellett hosszasan unszolni a sport iránti szerelemmel már rég beoltott gyereket, a környék lankái hamarosan motorzajjal teltek meg. Kicsit kellett csak várni, hogy szűknek érezze a terepet: 2005 nyarán egy motoros táborban találta magát, ahol a váltó használatán túl a versenyzés iránt is felkeltették érdeklődését. Előbbi viszonylag gyorsan ment, utóbbi nehezebb dió – legalábbis sokak szerint.

Ám Szandra vette az akadályt, és élete első, nyakig sáros versenyén a Malaguti nyergében ötven köbcentis kategóriában aranyat szerzett – ezt a jó szokását pedig megtartotta a szezon végéig: a mérlegen két arany és egy ezüst szerepelt, amikor beköszöntött a motorokat garázsba kényszerítő zimankó. Bár ilyenkor csak a legedzettebbek, netán a legerősebb markolatfűtéssel rendelkezők merészkednek ki a szabadba, vannak, akiknek nem marad eseménytelen a tél: az ifjú versenyző a karácsonyfa alatt egy hatvanöt köbcentis Kawasaki KX-et lelt…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!