Horváthné Pörzsölt Lívia

porzsolt livia 1Az életemben a motorozás gyerekkoromban kezdődött. 10 éves lehettem, mikor az unokatesóm a Simson Starján tanított motorozni, ami nagy élmény volt számomra. Gondoltam, ezek után nem kell többet a biciklit tekernem...

 

Szüleim is fiatalon kezdték a motorozást. Mindig volt motorunk, akkoriban egy Simson Schwalbénk is volt, ha tehettem azzal közlekedtem, igaz csak a földes utakon. 14 évesen vizsgáztam kismotorból, ezután minden út szabaddá vált. 18 évesen megszereztem a B jogsit, majd  középiskolák, házasság, gyerekek, a motor háttérbe szorult, fő közlekedési jármű a kocsi lett.

Mindig is álmom volt a nagy motor jogsi anyukám példáját követve, akinek most 50 éves az A jogsija. Engem a sportmotorok vonzanak, őneki pedig egy 650-es Yamaha Drag Star-ja van. Sokat motorozunk együtt, igaz én csak a háta mögött ülve.

HIRDETÉS (x)

Mi is részt vettünk 2018. május 5-én a Dunaegyházi túrán, ahol nagyon jó csapat jött össze. Számomra felejthetetlen élmény marad egy életre. Sok erőt és motivációt kaptam tőletek. 

Köszönöm! Eldöntöttem, hogy nincs mire várnom, valóra váltom az álmom. Május 9-én beiratkoztam az A kategóriás jogosítványra. A motort is ki tudtam már próbálni, amin vizsgázni fogok. Örömömre leér a lábam a 158 centis magasságommal.

Jelenleg gyűröm a KRESZT a 4 gyermekem és a munkahelyem mellett. Ha a Jóisten is úgy akarja, most már egyenes út vezet a CÉL-ig!

porzsolt livia 3porzsolt livia 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!