Vigh Nikolett

vigh nikolett 3Nálam ez nem egy gyerekkorban kialakult rajongás. Ezelőtt 8 èvvel nem is gondoltam a motorokra. Valahogy fel sem figyeltem rájuk, csupán csak akkor, mikor egy gyorsasági motor elhúzott mellettünk ès megijedtem, mert olyan hangos volt ès váratlan.

 

Vadnak, fèlelmetesnek ès felelőtlennek gondoltam bizonyos előzèseket. Ma már tudom, hogy a motoros szemszögèből persze ez más. Viszont első komolyabb motoros èlmènyem az volt, mikor a barátom rábeszèlt, hogy menjek egy kicsit a nővèrèvel, nem fog gyorsan menni csak, hogy megtudjam milyen.

Bevallom, akkor nagy problèmát jelentett a bukósisak felvètele, mert azt hittem, hogy bennragad a fejem... Amikor elszántan magam - aminek a mai napig örülök, hogy megtettem - olyan felejthetetlen èlmènnyel ajándèkozott meg, ami elindított bennem valamit. Ettől kezdve izgatottan vártam, hogy mondja szívesen elvisz megint, mert múltkor is ahhoz képest, hogy először voltam utas, èszre se vette, hogy ott vagyok.

HIRDETÉS (x)

Ezt követően a párom is megcsinálta a jogsit ès 2 èvig vele motoroztam. Annyira jó èrzès volt mèg utasnak lenni is, hogy ezt soha nem gondoltam volna. Annyira megbabonáztak a kètkerekűek, hogy az már beteges volt. Izgatott lettem, ha láttam egy motorost, ès irigyeltem, annyira vágytam, hogy èn is közèjük tartozzam. Ha meghallottam egy hangos gèpet, folyton libabőrös lettem.

vigh nikolett 2Majd mindezek után 2017. nyarán beiratkoztam A1-es tanfolyamra, de fèltem, mivel alacsony vagyok, nem tudom majd megtartani a motort. Mint kiderült, alábecsültem magam. Az ősszel sikerült is levizsgáznom, de sajnos akkor mèg nem tudtam venni magamnak motort. Türelmesen kívártam az áprilist, amikor vègre eljött a pillanat, hogy megvegyem a saját motorom.

Nagyon szeretem a kis piros angyalkámat, ami egy Honda CBR 125. 

vigh nikolett 1Örülök, hogy egy ilyen közössèghez tartozhatok, akik annyira segítőkèszek, ha az ember bajban van imádom a motorosokat!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!