Hörömpő Szilvia

horompo szilviaHát hol is kezdjem... szerintem kiderűl hogy nem vagyok egy blogger, de megpróbálom leírni, hogyan is kezdődött nálam a motor szerelem.

A mi családunk (vagyis a pasi oldal), amióta az eszemet tudom motorozott. Édesapámnaki is volt motorja több is, de én csak a Simson Schwalbe-ra emlékszem (vagy ahogy én hívtam gyerekként a svarbi), hiszen azon vitt apa mindig motorozni mikor kicsi voltam. Aztán elértem a 12 éves kort és nővéremnek a jelenlegi párja bolondított bele teljesen. Nem kellett sokat erőlködnie, ezt valjuk be.

Abban az időszakban a Babettán át a talpváltós Simsonon keresztűl a krossz motorig mindet kipróbáltam, ami a sógor tulajdonában volt. Volt pár esés, anyukám felől egy két jó szó, hogy milyen ügyes is vagyok, hogy mindig összetöröm magam. Teszem hozzá ő kimondottan nem szereti, ha motorozom a mai napig! Mert félt... mindíg azt mondja, égnek áll a haja ha megyünk.

HIRDETÉS (x)

Aztán 2008-ban letettem A2-re a jogsit, mert akkor még 21 éves kor volt a nagy A korhatár, és én csak azon a télen töltöttem volna be, szóval így lett A2-m. Aztán ahogy befejeztem a sulit, jött a munka, hogy majd megvegyem álmaim mociát, de a szerelem kicsit közbeszólt... (de ezt a részt olvashattátok már egy másik bejegyzésemben).

Szóval össz-vissz 6 évre a motorosjogsi megszerzése után meglett a vasam! 2014. 05. 09-én lettem büszke és boldog tulajdonosa egy 1997-es GSF 250V Banditnak, vagy ahogy én hívom, a kis banditám, vagy kicsikém. Azóta volt baleset is (ugye a tanuló pénz), de az sem tántorított el, hogy befejezzem, mondjuk ez eszembe sem jutott.

Ami a lényeg én így lettem egész, az életem része a motorozás, és ez mindíg így marad. Köszönöm, hogy közétek tartozhatok, és azt is hogy végigolvastad. (Remélem annyira nem lett béna.)

Balesetmentes széles utat mindenkinek!

Üdv: Szilvi, pici Szilvi, mert a csamos túrán így neveztek el.

Sziasztok csajok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!