Hörömpő Szilvia

horompo szilviaHát hol is kezdjem... szerintem kiderűl hogy nem vagyok egy blogger, de megpróbálom leírni, hogyan is kezdődött nálam a motor szerelem.

A mi családunk (vagyis a pasi oldal), amióta az eszemet tudom motorozott. Édesapámnaki is volt motorja több is, de én csak a Simson Schwalbe-ra emlékszem (vagy ahogy én hívtam gyerekként a svarbi), hiszen azon vitt apa mindig motorozni mikor kicsi voltam. Aztán elértem a 12 éves kort és nővéremnek a jelenlegi párja bolondított bele teljesen. Nem kellett sokat erőlködnie, ezt valjuk be.

Abban az időszakban a Babettán át a talpváltós Simsonon keresztűl a krossz motorig mindet kipróbáltam, ami a sógor tulajdonában volt. Volt pár esés, anyukám felől egy két jó szó, hogy milyen ügyes is vagyok, hogy mindig összetöröm magam. Teszem hozzá ő kimondottan nem szereti, ha motorozom a mai napig! Mert félt... mindíg azt mondja, égnek áll a haja ha megyünk.

HIRDETÉS (x)

Aztán 2008-ban letettem A2-re a jogsit, mert akkor még 21 éves kor volt a nagy A korhatár, és én csak azon a télen töltöttem volna be, szóval így lett A2-m. Aztán ahogy befejeztem a sulit, jött a munka, hogy majd megvegyem álmaim mociát, de a szerelem kicsit közbeszólt... (de ezt a részt olvashattátok már egy másik bejegyzésemben).

Szóval össz-vissz 6 évre a motorosjogsi megszerzése után meglett a vasam! 2014. 05. 09-én lettem büszke és boldog tulajdonosa egy 1997-es GSF 250V Banditnak, vagy ahogy én hívom, a kis banditám, vagy kicsikém. Azóta volt baleset is (ugye a tanuló pénz), de az sem tántorított el, hogy befejezzem, mondjuk ez eszembe sem jutott.

Ami a lényeg én így lettem egész, az életem része a motorozás, és ez mindíg így marad. Köszönöm, hogy közétek tartozhatok, és azt is hogy végigolvastad. (Remélem annyira nem lett béna.)

Balesetmentes széles utat mindenkinek!

Üdv: Szilvi, pici Szilvi, mert a csamos túrán így neveztek el.

Sziasztok csajok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!