Hurtonyné Péter-Szabó Erika

peter szabo erika 1Fiam és férjem is motorozik. A fertőzés innen ered.

 

Férjemmel Bács megyében, Kunfehértón élek. Pedagógusként dolgozom egy közeli általános iskolában. Felnőtt fiunk feleségével és 1 éves kis unokánkkal Pesten lakik. Pozitív beállítottságú, életvidám, kiegyensúlyozott embernek tartom magam.Többnyire az aktív kikapcsolódási formák vonzanak. A motorozáson kívül a tánc, a kerékpározás, a túrázás tud még lázba hozni.

Ismeretségünk kezdetén férjem motoros ember volt. Gyermekünk megszületésekor autóra kellett váltani, de a vér nem válik vízzé. Fiunk 14 évesen kezdett motorozni. Egyre nagyobb kategóriákra váltott, és sikerült édesapját is újra a motorra ültetni. Innen már nem volt megállás.

HIRDETÉS (x)

Sajnos nem jól viseltem a "benzintyúk" szerepét, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve, jelentkeztem motoros tanfolyamra. Családom támogatott mindenben. A jogosítvány megszerzése után megnyugodtam, de a fiam nem hagyta annyiban. Minden alkalommal, amikor hazalátogatott motorokat nézegettünk az interneten. Kipuhatolta melyik motort tetszik. Én akkor még nem gondoltam komolyan a motorozást. Úgy éreztem, a motoros jogosítvány kézhezvételével teljesítettem egy újabb kitűzött célt és ennyi az egész.

peter szabo erika 2A fiam kitartásának köszönhetem, hogy motoros "csaj" lettem. Öt hónappal később az 50. születésnapomon (leesett a hó 02.11.) teljesen váratlanul begördült a gyermekem az utánfutóra feltett piros Kawasaki Vulcan 400-as chopperrel. Mondanom sem kell, hogy kipotyogtak a könnyeim. A motorozással kaptam egy teljesen új életérzést, szabadságot, motoros barátokat. Csodálatos érzés együtt túrázni!

A túrák alkalmával megismerkedtem női motorosokkal is. A legfurcsább az volt, hogy hasonló korú és vízöntő jegyű volt valamennyi. Kutattam női egyesületek után is. Egyetlen kezdeményezéssel találkoztam és ez volt a Csajok a Motoron. Mivel a felvonulások minden évben Pesten voltak, így elvetettem az ötletet a csatlakozásra.

Ebben az évben a déli motoros csajok közül Bajáról Nelli invitált a solti részvételre. Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen az eseményen. Teljesen más élmény csak csajokkal motorozni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!