Hurtonyné Péter-Szabó Erika

peter szabo erika 1Fiam és férjem is motorozik. A fertőzés innen ered.

 

Férjemmel Bács megyében, Kunfehértón élek. Pedagógusként dolgozom egy közeli általános iskolában. Felnőtt fiunk feleségével és 1 éves kis unokánkkal Pesten lakik. Pozitív beállítottságú, életvidám, kiegyensúlyozott embernek tartom magam.Többnyire az aktív kikapcsolódási formák vonzanak. A motorozáson kívül a tánc, a kerékpározás, a túrázás tud még lázba hozni.

Ismeretségünk kezdetén férjem motoros ember volt. Gyermekünk megszületésekor autóra kellett váltani, de a vér nem válik vízzé. Fiunk 14 évesen kezdett motorozni. Egyre nagyobb kategóriákra váltott, és sikerült édesapját is újra a motorra ültetni. Innen már nem volt megállás.

HIRDETÉS (x)

Sajnos nem jól viseltem a "benzintyúk" szerepét, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve, jelentkeztem motoros tanfolyamra. Családom támogatott mindenben. A jogosítvány megszerzése után megnyugodtam, de a fiam nem hagyta annyiban. Minden alkalommal, amikor hazalátogatott motorokat nézegettünk az interneten. Kipuhatolta melyik motort tetszik. Én akkor még nem gondoltam komolyan a motorozást. Úgy éreztem, a motoros jogosítvány kézhezvételével teljesítettem egy újabb kitűzött célt és ennyi az egész.

peter szabo erika 2A fiam kitartásának köszönhetem, hogy motoros "csaj" lettem. Öt hónappal később az 50. születésnapomon (leesett a hó 02.11.) teljesen váratlanul begördült a gyermekem az utánfutóra feltett piros Kawasaki Vulcan 400-as chopperrel. Mondanom sem kell, hogy kipotyogtak a könnyeim. A motorozással kaptam egy teljesen új életérzést, szabadságot, motoros barátokat. Csodálatos érzés együtt túrázni!

A túrák alkalmával megismerkedtem női motorosokkal is. A legfurcsább az volt, hogy hasonló korú és vízöntő jegyű volt valamennyi. Kutattam női egyesületek után is. Egyetlen kezdeményezéssel találkoztam és ez volt a Csajok a Motoron. Mivel a felvonulások minden évben Pesten voltak, így elvetettem az ötletet a csatlakozásra.

Ebben az évben a déli motoros csajok közül Bajáról Nelli invitált a solti részvételre. Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen az eseményen. Teljesen más élmény csak csajokkal motorozni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!