Nati

Tíz éves koromban csapott meg a benzingőz, attól kezdve mindig motoroztam valmi járgánnyal.

A bátyjámmal építettünk szószerint egy öszvért, mindenféle motorból volt, pl.: Simson, Riga, Star, Schwalbe és a színe volt a legjobb, zebracsíkos. Győzikének biztos tetszett volna. Ezzel a superjárgánnyal téptem az aszfaltot 10 évesen, persze jogsi nélkül, anyámék hülyét kaptak.

Életem első saját motorját egy Simson B51-est az általános iskolai ballagásomra meg persze a jó bizonyítványomra kaptam. Jogsi már volt. Ki is húztam vele 16 éves koromig. Éjjel-nappal motoroztunk a kerületi fiúkkal, de már nagyobb köbcentire vágytam. A bátyjám haverjának volt egy 250-es EMz Etz-je. Először csak a motorja érdekelt, aztán jött a „love”, így meglett a motor is meg a srác is (16 éve a férjem).

 

HIRDETÉS (x)

17 évesen vettem magamnak egy EMZ ETZ 125-ös motort. Elmentem apámmal dolgozni, hogy meglegyen a pénz. Egyébként apám bádogos-tetőfedő, így megismertem a cserepek és tetők lelkivilágát. Volt nekem is, a srácnak is motorunk, így együtt húztuk a nyelét a gépeknek. Igazán szép emlék.

Ma már sajnos nincs saját motorom, így minden alkalmat megkell ragadnom, hogy gépre üljek. Ezért szoktam kimenni a Hungaroringre a Suzuki napra egy kis motorozásra. A múltkor egy 1200-es Banditot sikerült a pályán hajtani. Az igazi álmom, hogy egy GSX-R-t szeretnék birtokba venni. Remélem hamarossan teljesül!

Nati profiljaEgyébként Budapesten a XVII. kerületben lakom, 36 éves vagyok, kórházban dolgozom aneszteziológusként. A kollégáim mind azt mondják, hogy őrült vagyok ezzel a motormániámmal, nem elég látni a műtőben a sok ősszetört motorost. Nem tudnak eltántorítani . Én már végleg fertőzött vagyok, mert kétkeréken mindig fiatal maradsz!!!

Most a fiam van abban a korban - 15 éves - hogy motorozzon. Én támogatom. A lányom 10 éves, ő még nem annyira, de már mondta, hogy ha a tesónak lesz gépe, akkor neki is kell. Végül is a motorozás a hobbym, meg a munkám. Olyan kevés a szabadidőm.

Remélem hamarossan egy 600-as GSX-R el hasítom az aszfaltot!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!