Nati

Tíz éves koromban csapott meg a benzingőz, attól kezdve mindig motoroztam valmi járgánnyal.

A bátyjámmal építettünk szószerint egy öszvért, mindenféle motorból volt, pl.: Simson, Riga, Star, Schwalbe és a színe volt a legjobb, zebracsíkos. Győzikének biztos tetszett volna. Ezzel a superjárgánnyal téptem az aszfaltot 10 évesen, persze jogsi nélkül, anyámék hülyét kaptak.

Életem első saját motorját egy Simson B51-est az általános iskolai ballagásomra meg persze a jó bizonyítványomra kaptam. Jogsi már volt. Ki is húztam vele 16 éves koromig. Éjjel-nappal motoroztunk a kerületi fiúkkal, de már nagyobb köbcentire vágytam. A bátyjám haverjának volt egy 250-es EMz Etz-je. Először csak a motorja érdekelt, aztán jött a „love”, így meglett a motor is meg a srác is (16 éve a férjem).

 

HIRDETÉS (x)
17 évesen vettem magamnak egy EMZ ETZ 125-ös motort. Elmentem apámmal dolgozni, hogy meglegyen a pénz. Egyébként apám bádogos-tetőfedő, így megismertem a cserepek és tetők lelkivilágát. Volt nekem is, a srácnak is motorunk, így együtt húztuk a nyelét a gépeknek. Igazán szép emlék.

Ma már sajnos nincs saját motorom, így minden alkalmat megkell ragadnom, hogy gépre üljek. Ezért szoktam kimenni a Hungaroringre a Suzuki napra egy kis motorozásra. A múltkor egy 1200-es Banditot sikerült a pályán hajtani. Az igazi álmom, hogy egy GSX-R-t szeretnék birtokba venni. Remélem hamarossan teljesül!

Nati profiljaEgyébként Budapesten a XVII. kerületben lakom, 36 éves vagyok, kórházban dolgozom aneszteziológusként. A kollégáim mind azt mondják, hogy őrült vagyok ezzel a motormániámmal, nem elég látni a műtőben a sok ősszetört motorost. Nem tudnak eltántorítani . Én már végleg fertőzött vagyok, mert kétkeréken mindig fiatal maradsz!!!

Most a fiam van abban a korban - 15 éves - hogy motorozzon. Én támogatom. A lányom 10 éves, ő még nem annyira, de már mondta, hogy ha a tesónak lesz gépe, akkor neki is kell. Végül is a motorozás a hobbym, meg a munkám. Olyan kevés a szabadidőm.

Remélem hamarossan egy 600-as GSX-R el hasítom az aszfaltot!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!