Bea

Mindig fiús csaj voltam, mármint természetben. Szerettem rosszalkodni, a kihívó kalandokat, lázadni, stb.

Sok fiú barátom volt, akikkel együtt lógtunk a játszótéren, együtt lógtunk éjjel az utcákon, mert aki tudott megszökött otthonról, mikor már aludtak a szülők. A nagy diófa alatt találkoztunk, és bringákkal jártuk az utakat. Közértek hajnali tejszállítmányait csapoltuk meg, hallgattuk magnórol a rockot, vagy inkább akkor még az alternatív zenéket.

Aztán a fiúk lecserélték a bringákat motorokra: Verhovina, Riga, Babetta, Simson volt a király. Ekkor voltam 13 éves. Persze nekem is kellett valami. Szüleimnek addig könyörögtem, míg Apám vett egy kisromettet, aminek Lada Koppány kipufogója volt, és imádtam a hangját. :)

HIRDETÉS (x)

Berugós volt. Szenvedtem vele bőven. Meg volt sok kaland is: az orosz laktanya határában versenyeztem a simsonos haverommal. Kergettek a rendőrök és elkaptak. Anyámmal mentünk a tanácsházára ejnye-bejnye „büntetésre”.

Aztán már nem volt megállás. Volt egy Simsonom, aztán pár év kihagyás után egy 250-es Kawasakim, amit átalakíttattam egyedire. Aztán Honda Shadow 600-as, majdan motoros barát, sok-sok túra, motorostalálkozók, motoros haverok radagtak ránk.

Volt egy barátnőm, akivel egy időben kettesben motoroztunk. Ő is saját mocival. Egy nyár alatt egész brigád haverkodott össze, s motoroztunk rengeteget. Barátságok szövődtek, amik máig tartanak.

Voltak kisebb baleseteim. A legdurvább, mikor eltört a bokám két helyen, de fekvő gipszel kirándultam (haverok vittek), majd műanyaggal autót vezettem. :) Most 35 éves vagyok. Van egy 6,5 éves lányom. Elváltam, vállalkozok, nincs pénzem rendes motorra. Az ex pasimtól kaptam tavaly egy 1200-es Harley Sporit, ezzel motoroztam tavaly. Borzasztó jó élmény volt, de ment a pasi, meg a moci is. :(

Szeretünk síelni, azt is gyerekkorom óta űzöm, és már a lányom is egész jól tud. Négy éves kora óta ismertetem a sízéssel, tavaly már kék pályán lejött velem. Imádja a gyönyörű hegyeket, kirándulni is el-elmegyünk. Erdélyt szeretjük, gyönyörű vadregényes helyeken jártunk idén nyáron már együtt.

Barlangászni egyszer voltam régen, nagyon izgi az is, de abból már kiöregedtem. Az izületeim sem a régiek hála a sok motorozásnak... rendes ruha nélkül!

Most egy 125-ös robogóm van dugókerülő célból és spórolásból. A lányom már be van oltva... imád motorozni. Azt hiszem majd izgulhatok én is érte. :)

Nagyon boldog vagyok, hogy nem maradt ki az a rengeteg élmény az életemből, amit a motorozás adott, és célom, hogy mielőbb vegyek egy „rendes” motort. :)

Ha van valami jó program, szívesen csatlakozom-zunk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!