Száguldó Angyalok

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy baráti társaság ideális létszáma tíz fő körüli. A működéshez pedig nem elég a megfelelő létszám, szükséges az azonos érdeklődés, a földrajzi közelség is. Egy motorosklub esetében pedig a hasonló stílusú és teljesítményű motor sem utolsó szempont.

A Száguldó Angyalok csajos sportmotoros klub 2008. augusztusában alakult. Jogos a kérdés, hogy ha már volt egy ilyen klub, akkor miért kellett mégegy. A bevezetőben leírtak alapján arra gondolok, hogy harminc fő egy klubba túl sok volt. Ennyi ember nem tud napi szinten kapcsolatot tartani. Ekkora létszámnál óhatatlanul klikkek alakulnak, szorosabb barátságok szövődnek, és előbb-utóbb bekövetkezik a szakadás.

Az alapító lány Ancsy volt, akinek a fejéből kipattant a gondolat, hogy kell egy jó pörgős, csajos brigád, akikkel nagyokat bandázhatnak, pályázhatnak, motorozhatnak vagy csak szimplán cseveghetnek, bulizhatunak a lányok, ha úgy van kedvünk. Úgy gondolta, legyen egy klub, ahová bárkit meginvitálhat, aki szimpatikus, és aki szeretne barátkozni motoros lányokkal.

 

HIRDETÉS (x)
Az aktív tagok idén már sokat pályáztak együtt az Euroringen és a Hungaroringen is, és szervezni is szeretnénk minél több ilyet a jövőben. Volt pár közös túra, és lezajlott az első klubtalálkozó is. A következő összejövetel 2008. október 22-én lesz Budapesten. Aki szívesen megismerkedne a lányokkal, a részletekről érdeklődjön a szervezőnél. A sportmotorokon Száguldó Angyalok várnak minden leendő és már meglévő tagot, ismerőst, barátot, anyukát, gyereket stb.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!