Schlenk Brigitta

schlenk brigitta 4​A motorok iránti vonzalmam már kiskamasz koromban elkezdődött. Az első élményem, amikor megkaptam nagyapám sárga Babettáját, majd felülhettem apám Simsonjára.

Mindíg is a fiús dolgok vonzottak: az autok, a motorok, a katonásdi. Talán ez volt a meghatározó abban, hogy mai napig szerelmese vagyok a motoroknak. Aztán elég korán férjhez mentem, 20 évesen szüleim nem túl nagy örömére... talán érezték, hogy ezt elkapkodtam, de az unokák kárpótolták őket.

Akkori férjem nem támogatta a hobbijaimat, és engem sem semmiben. A motorozás is abba maradt. Csak a gyerekeimre koncentráltam, és elnyomtam magamban mindefe vágyat. Ez egy darabig működött, egészen pontosan addig, amíg a gyerekek felnőttek. El is váltunk 14 év házasság után.

HIRDETÉS (x)

Teltek-múltak az évek, sok rossz történt még, de az mindegy is... végül ismét elkezdtem érdeklődni a motorok iránt. Ezután már csak jó dolgok következtek.

Megismerkedtem az igazi szerelemmel, a férjemmel, aki szintén motorozik, és támogat mindenben. Eleinte még csak utasként mentem vele mindenhova. Mivel mindketten rock zene imádók vagyunk, nem voltak kérdésesek a motoros találkozók, felvonulások.

schlenk brigitta 1

​Egyre több csajt láttam külön motoron a találkozókon, és egyre többet emlegettem, hogy kéne egy saját motor, na meg persze a jogsi. Az egyik találkozón megismerkedtünk egy házaspárral, akik külön motorral jöttek, és azt mondták, hogy ez csak rajtam múlik, és kezdjem el.

Mivel a párom is támogatta az ötletem, bele vágtam a jogsiba. Elsőre úgy gondoltam, elég lesz az A2, és elég szigorú oktatót kaptam, aki azt mondta, ha nem állítom nagysztenderre a Banditot, akkor felejtsem el. Persze, hogy nem tudtam, így megcsináltam 500-ig a jogsit, és mivel ez jól ment, majd fél évre rá a korlátlan A-t is.

schlenk brigitta 3Nagy volt az öröm. 2017 márciusára beteljesült az álmom, én is motoros csaj lettem. Májusban pedig megkaptam az első motorom, egy Suzuki SV 650-et. Nem mondom, hogy olyan jól megy, mint a vizsgákon, mert éles helyzetekben egyedül tényleg más, de mégis... Beteljesült egy álmom, és rajta vagyok, hogy fejlődjek és rutinosabb legyek.

Remélem helyt tudok állni, és méltó tagja lehetek egy nagyszerű közösségnek! Végezetül egy nagyszerű idézet:

"Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed."

schlenk brigitta 5

schlenk brigitta 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!