Török Ágnes

torok agnes 3Kicsi voltam, 10 éves. A szüleim robogóztak. Mindig könyörögtem anyukámnak had toljam csak a garázsba be a motort.

Aztán megengedték, kisurrantam a kulcsával szóltam a szomszéd lánynak, és már pattantunk is rá elmentünk az erdőbe vele. Nagyon szerettük. Így jött a motor szerelem.

A késöbbiekben megtanultam egy Jawa Mustangon váltani a földes úton. Nagyon jó, sok emlékem van azzal a kis motorral. Sok idöt szántam a felújítására és egy nagyon szép Jawa lett. Sokan megnézték az utakon!

HIRDETÉS (x)

Elkezdtem a jogosítványt, és vettem egy Suzuki TU 250-es motort, ami ocsmányul nézett ki. Nem érte meg annyiért, de hozzám került, és gyönyörű lett, egy álom kis cafe racert csináltunk belőle. Sok-sok kilométert tettem bele, na és megismertem a legjobb barátnômet a Suzuki TU által. Nagyon jó, hogy a motorozás össze tud hozni embereket!

Hamar beláttam egy év alatt, hogy kicsi, így hát lett egy Suzuki Banditám (400-as), akivel már élvezetesebb gurulni. Jelenleg ő a mostani motorkerékpárom és imádom!

Ez az én történetem. Köszönöm hogy végig olvastátok! Széles utat!

torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!