Török Ágnes

torok agnes 3Kicsi voltam, 10 éves. A szüleim robogóztak. Mindig könyörögtem anyukámnak had toljam csak a garázsba be a motort.

Aztán megengedték, kisurrantam a kulcsával szóltam a szomszéd lánynak, és már pattantunk is rá elmentünk az erdőbe vele. Nagyon szerettük. Így jött a motor szerelem.

A késöbbiekben megtanultam egy Jawa Mustangon váltani a földes úton. Nagyon jó, sok emlékem van azzal a kis motorral. Sok idöt szántam a felújítására és egy nagyon szép Jawa lett. Sokan megnézték az utakon!

HIRDETÉS (x)

Elkezdtem a jogosítványt, és vettem egy Suzuki TU 250-es motort, ami ocsmányul nézett ki. Nem érte meg annyiért, de hozzám került, és gyönyörű lett, egy álom kis cafe racert csináltunk belőle. Sok-sok kilométert tettem bele, na és megismertem a legjobb barátnômet a Suzuki TU által. Nagyon jó, hogy a motorozás össze tud hozni embereket!

Hamar beláttam egy év alatt, hogy kicsi, így hát lett egy Suzuki Banditám (400-as), akivel már élvezetesebb gurulni. Jelenleg ő a mostani motorkerékpárom és imádom!

Ez az én történetem. Köszönöm hogy végig olvastátok! Széles utat!

torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!