Menő csajok 90 felett is vannak

91 eves neni sportmotoron 01Nem, nem 90 km/h sebességről van szó a címben, hanem 90 éves korról. Unalomig emlegetett frázis, hogy a motorozást elkezdeni soha nincs késő.

 

A legújabb szupernagyi 91 évesen lett benzintyúk, és nem egy kényelmes Gold Wing trike hátsó ülésén ücsörögve utazott 50-el, hanem egy igazán sportos vezető által rendesen megküldött Suzuki GSX-R 1000 tenyérnyi nyergében kuporogva tűrte, illetve élvezte a csapatást, mely során olykor 270 km/h-t is elérte sebességük.

Rochelle Simms nem egy átlagos 91 éves nő. Annak ellenére is készségesen pattant a villámgyors gép nyergébe, hogy előtte felhívták a figyelmét arra, hogy nem lesz egy egyszerű menet. Az erők hatnak fékezéskor, gyorsításkor, kanyarban durván bedől alatta a motor, és a nagy tempó miatt a menetszél is erős lesz, ezért ha nem kapaszkodik, akkor könnyen megvan a baj. Rochelle ezekre az intelmekre csak bólintott, tudomásul vette és már indulhatott is a száguldás.

HIRDETÉS (x)

A profi motorversenyző, Chris Urlich rendszeresen visz magával vállalkozó szellemű utasokat, hogy belekóstoljanak a motorversenyzés világába, de mikor mostani utasát meglátta, maga sem hitte, hogy problémamentesen végződik a kaland. A 205 lóerős gépet ugyan nem hajszolta a 300 km/h versenysebességig, de az elért 270 is elég nagy szám, főleg a meglett korú Rochelle számára, aki így egy felejthetetlen élménnyel gazdagodott.

91 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!