Menő csajok 90 felett is vannak

91 eves neni sportmotoron 01Nem, nem 90 km/h sebességről van szó a címben, hanem 90 éves korról. Unalomig emlegetett frázis, hogy a motorozást elkezdeni soha nincs késő.

 

A legújabb szupernagyi 91 évesen lett benzintyúk, és nem egy kényelmes Gold Wing trike hátsó ülésén ücsörögve utazott 50-el, hanem egy igazán sportos vezető által rendesen megküldött Suzuki GSX-R 1000 tenyérnyi nyergében kuporogva tűrte, illetve élvezte a csapatást, mely során olykor 270 km/h-t is elérte sebességük.

Rochelle Simms nem egy átlagos 91 éves nő. Annak ellenére is készségesen pattant a villámgyors gép nyergébe, hogy előtte felhívták a figyelmét arra, hogy nem lesz egy egyszerű menet. Az erők hatnak fékezéskor, gyorsításkor, kanyarban durván bedől alatta a motor, és a nagy tempó miatt a menetszél is erős lesz, ezért ha nem kapaszkodik, akkor könnyen megvan a baj. Rochelle ezekre az intelmekre csak bólintott, tudomásul vette és már indulhatott is a száguldás.

HIRDETÉS (x)

A profi motorversenyző, Chris Urlich rendszeresen visz magával vállalkozó szellemű utasokat, hogy belekóstoljanak a motorversenyzés világába, de mikor mostani utasát meglátta, maga sem hitte, hogy problémamentesen végződik a kaland. A 205 lóerős gépet ugyan nem hajszolta a 300 km/h versenysebességig, de az elért 270 is elég nagy szám, főleg a meglett korú Rochelle számára, aki így egy felejthetetlen élménnyel gazdagodott.

91 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!