Benzintyúknak lenni nem menő – Nők a motorok kormányánál

streetchopperweb.com - .

benzintyukAzt talán te is tapasztalod, hogy napjainkban egyre több női motorost látni az utakon. Lassan már nem lesz kuriózum, ha csajokat látsz vagány cuccokban feszíteni motorjuk nyergében. A tendencia nem áll meg, és így van ez jól. Benzintyúkból motoros csaj. Ez az irány.

Ha te még nem motorozol, és látsz egy ilyen csajt, bólints elismerően. Ők tiszta szívből annak élnek, hogy motorozhassanak, hogy hajukba kapjon a szél és élvezzék a szabadságot. Ha egy srác motoros lánnyal randizik, az felér egy igazi kalanddal.

Ők nem vágynak drága ékszerekre, csupán néhány új alkatrészre a motorjukhoz. Nem akarnak naphosszat shoppingolni, inkább keresnek egy szép, kanyargós utat, és élvezik, ahogy dübörög alattuk a gép. Ha házasságról kérdezik őket, csupán annyit felelnek: „Nincs szükségem hülye gyémántgyűrűre. Folyton csak gond lenne vele, amikor beleszorulna a motoros kesztyűmbe.”

HIRDETÉS (x)

Ha kedvük támad, és nyomnak egy burnout-ot, és valaki figyelmezteti őket, hogy ez nem használ a kuplungnak és a guminak, csak annyit válaszolnak: „Aggódj a saját motorodért, én majd aggódom az enyémért.” Ezek hallatán mindenki befogja a száját. Szóval kemények.

Mellettük a srácoknak nem kell meglepődniük azon, hogy nem a reggeli készítés hangjára, hanem arra ébrednek, hogy kedvesük a motoros cuccaiba bújik, és a csajokkal indul túrázni. Nem marad más hátra, mint hogy saját maguk készítsék el reggelijüket távolodó motorhang közepette.

Egyre inkább terjed a motorozás a nők között, és ez érezhető minden korosztályban. Motorra pattannak fiatalok és idősebbek is, és találkozókon jönnek össze, hogy tapasztalatokat cseréljenek és jól érezzék magukat. Ilyen nagy, kizárólag női motorosokat vonzó találkozó a Babes in Borrego nevezetű is, mely a dél-kaliforniai sivatagban, a szezon elején első alkalommal várta a csajokat. A szervezők azt tervezik a nagy érdeklődés láttán, hogy évente megrendezésre kerül majd. Jó lenne, ha itthon is lenne hasonló, motoros csajoknak szervezett találkozó. Te elmennél?

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS