Elköltözik a motorépítő VB

Big Bike EuropeA jövő évtől Sturgisből Európába költözik az AMD Motorépítő Világbajnokság. Az új helyszín a Big Bike Europe Expo lesz.

2013 május 10-12. között rendezik majd meg Németországban az Essen Expo Centre területén azt a hatalmas seregszemlét, amely az iparág nemzetközi szereplői számára egy rendkívül exkluzív és professzionális megjelenési lehetőséget szeretne biztosítani. A kiállítás a verseny mellett motoralkatrész és -kiegészítők vására, workshopok, előadások és tuning show helyszíne is lesz egyben.

“Azzal, hogy a Big Bike Europe-ra költözünk, első alkalommal egy helyszínre összpontosíthatjuk a legszebb épített motorkerékpárokat, a legjobb egyedi alkatrészeket egy olyan környezetben, amely tökéletesen megfelel erre a célra. Ez egy olyan lehetőség, amelyet egyetlen motoros találkozón sem tudtunk volna megvalósítani."  - mondta az AMD képviselője és a Világbajnokság programszervezője, Robin Bradley. Hozzátéve, hogy Európa legnagyobb kiállításaként a Big Bike Europe a nemzetközi custom alkatrész, kiegészítő- és tuning ipar számára egy különleges megjelenési lehetőség lesz.

HIRDETÉS (x)

“A motorosok olyan eseményeken szeretnek részt venni,amelyek közvetlenül kapcsolódnak a hobbijukhoz - az, hogy hogy néz ki a motorjuk, milyen kényelmes és hogy megy központi kérdés. A Big Bike Europe egy technikai és design expó lesz azoknak a motorosoknak a számára, akiket az egyedi építések érdekelnek.

Rengeteg olyan show létezik, ahol lehet venni pólókat, hideg a sör, vannak csajok és zenekarok, és ez tök jó, hiszen ezekre nagy szükség van - de olyan nincs köztük, amely kifejezetten az egyedi mérnöki teljesítményre fókuszál. Már a motorosoknak is különböző elvárásaik vannak."

A háromnapos rendezvény a custom piac új expó formátumát valósítja majd meg. Az első nap, a péntek, május 10. egy meghívásos VIP rendezvény lesz a szektor résztvevői számára - dealerek, custom shop tulajdonosok, motorépítők, alkatrész- és kiegészítő kereskedők, tuning szakemberek, versenycsapatok és más fontos személyek számára.

A VIP napon első alkalommal rendezik majd meg a Nemzetközi Custom Konferenciát, és itt adjákmajd át az első Nemzetközi Motoros Ipari Díjakat, valamint a Motorépítő Európa-bajnokság első napja is ekkor lesz.

A Big Bike Europe a motorosok  és más érdeklődők számára a hét végén tart majd nyitva, és ezeken a napokon láthatják majd a Motorépítő Európa- és Világbajnokság díjátadó ceremóniáit is 2013 május 12-én.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!