Vágó Szilvi

Tartalomjegyzék

vago szilviA motorozással aktívan kicsit kevesebb, mint 2 éve kezdtem ismerkedni. Korábban is tetszett már, nagyon vagánynak, romantikusnak (almodozó vagyok, ne nevessetek ki) gondoltam mindezt.

A fejemben mindenféle klipek játszodtak le amint megyek, lobog a hajam és alatta vadmotoros zene szól... Aztán a valósag ennél sokkal eredetibb.

Életem párja hozta be az őrületet a világomba. Majd 2 éve januárban lettünk egy pár és mi februárban már a dobogókői szerpentinen hasítottunk. Emlékezetes is maradt, egy jó kis vesemedencegyulladással végeztem (ami a felkészültséget illeti, felöltöztünk mi rendesen ám mégiscsak hidegnek bizonyult az a 14 fok), de megérte.

HIRDETÉS (x)

Onnantól benzintyuk lettem, nem is akármilyen. Szinte rögtön ráéreztem a mozgásra és roppant büszke voltam, hogy immar én is a motoros társadalom tagja lehettem. A legszebb és leggyorsabb GSXR-rel suhantunk (elfogult vagyok, bocsi nem vitaindító kijelentés volt). A világ a mienk volt, velünk voltak a csillagok.

Aztan fél év elteltével jött az óriási váltás. Egyik pillanatrol a másikra megváltozott a helyzetünk. Rengeteg minden törtent családi szinten is, ezeket most nem részletezném, de embert probaló idők voltak. Ami csak a saját részemet illeti – az addig tökéletesnek hitt életem darabjaira hullott szét.

Majd 12 évig a tánc volt az életem – színpad, mozgás, ruhák, sminkek, barátnők. Hosszú idő és nagyon sok kemény munka után valóra vált az álmom – saját tánccsoportot alakítottam, akikkel sikeresek voltunk, sorra nyertük a versenyeket; mellette a szólókarrierem is fellendült, versenyeredmények, tánckirálynő lettem, zsűrizés. Ez jelentette akkor a világomat.

De túl naiv voltam – ez egy igencsak álságos világ. Látszólag csillog és ragyogó, de valójában sajnos sokkal több a negatív energia, a féltékenység és az egymás eltaposása. A táncosaim ellenem fordultak, elhagytak, mintha sose lett volna közük hozzám, hiába tettem meg értük mindent. Egy túl naiv lány voltam egy olyan világban, ahol az őszinte lelkesedés és tenni akarás kevés. (Tisztelet a kivételnek, természetesen mindenhol vannak jó emberek is, akikre lehet számítani.)

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!