Kollerics Ildikó - fakanál helyett húzzuk a gázt!

Tartalomjegyzék

kollerics ildiko motoros csaj 4Szavakkal talán elmondani sem lehet azt az érzést, amikor fakanál helyett a gázt húzzuk két keréken. Benzintyúkként se volt rossz, de már nem ülnék a hátsó ülésre!

Mottóm: I’d like be happy for a lifetime, so I ride a motorbike!

Motoros pályafutásom kezdete: 2015. október 21. Ez volt a forgalmi vizsgám izgalmakkal teli nagy napja, de menjünk kicsit vissza.

2014 októberében csatlakoztunk egy motoros csapathoz a volt párommal. Innentől egy másik életet kezdtünk el élni. Nagyon élveztük a közös gurulásokat, a csapatépítő tréningeket. Ekkor még csak utas és fotós voltam. Figyeltem a csapatban a csajokat, akik már saját motorral rótták a kilométereket. Arra gondoltam mi lenne, ha... És 2015 nyarán belevágtam!

HIRDETÉS (x)

Hozzá teszem a csapat azt mondta, nagy A kategória és nekem túra motor kell, az való! (Bevallom, akkor még egy chopperről álmodtam.) És igazuk lett!!! Nem a legjobb lelki állapotban, de tudtam, hogy meg kell csinálnom... és sikerült!

Minden vizsga elsőre sikerült, de az előzmények... Na, erről mesélnék most Nektek.

A KRESZ vizsgára, jóval előbb érkeztem, gyomrom apróra összehúzódva. Telefonomat nyomkodtam, amikor is lefagyott, gondoltam kikapcsolom és újra be, de nem jutott eszembe a pin kódom..., eddig jó - gondoltam. Látom, egyes vizsgázók kezében az orvosi igazolást. Úristen, én azt nem hoztam! Szerencsére kiderült, hogy nem is kell. Hát így ültem le a gép elé! Végigmentem a kérdéseken és 3 hibával, elsőként távoztam a helységből! Alig vártam, hogy hazaérjek és megoszthassam mindenkivel, mivel a telefonomhoz kellett a pin kód.

A rutin vizsgám se indult kevésbé izgalmasan. Az autóba szépen bepakoltam mindent, időben elindultam, felmegyek az autópályára és kivillan az autó olaj lámpája. Víz levert, de gondoltam még odáig óvatosan elmegyek, majd utántöltök. Megérkeztem, felöltöztem, és még volt időm gyakorolni kicsit. Hozzáteszem, egyszer nem sikerült megcsinálnom a pályát hibátlanul. Motort leállítottam, mivel én voltam a harmadik.

Egy 600-as Honda Horneten vizsgáztam. Nehéz, de nagyon kezes kis gép, imádtam. Szóval, mikor rám került a sor, a vizsgabiztos odahívott, de a motort izgalmamban sebességben hagytam, nem tudtam tolni. Gyorsan kapcsoltam, rápattantam visszadobtam üresbe és beálltam a kiindulási pontra. Elmondtam az elméletit tökéletesen, gyönyörűen letoltam a 8-ast, mint még soha. A vizsgabiztos kérdezte kifújom magam? Mondtam: Nem, köszönöm, majd menet közben!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!