Vörös Valéria

voros valeria 4Vörös Vali vagyok, lassan 32 leszek. Lassan 1 éve van jogsim, és egy Kawasaki ER6F tulajdonosa vagyok és imádom. Első és remélem utolsó, egyetlen motorom, nekem ez az álommoci.

 

Alsó tagozatos voltam amikor apukámnak volt egy Simsonja, amivel gyakran vitt, majd amikor nagyobb lettem (11-12 éves), már mehettem önállóan (igaz csak a falu környékén) anyu Babettájával majd a Puch-kal. Nagyon szerettem őket, a Puch-on gyakran kellett gyertyát pucolni és cserélni, anyukám mindig teleszívatta, de apunak félt szólni így én csináltam meg.

Egyetem alatt tettem szert egy Gilera Stromra, de a szobám falán akkor már egy Yamaha YZF R1 és R6 képe volt, és nagyon szerettem volna nagymotorozni.

HIRDETÉS (x)

2014-ben kollégák hívtak el motorozni, akkor még hátul ültem, de amikor tavaly év elején megkaptuk a munkahelyen a bónuszt és mindenkitől azt hallottam, mire költi, akkor felmentem a netre, kerestem egy motoros sulit, és azonnal beiratkoztam. Elegem lett a hátsó ülésből.

Horneten tanultam. 2015 augusztus elsején volt a forgalmi vizsgám, de mivel nem sokat motoroztam a városi alatt, és Pesten sem élek régóta, gondoltam elmegyek Safety tanfolyamra. Itt találkoztam párommal. Szeptember–október a motorok megnézésével telt, sok motort megnéztem, de mind 6F volt, majd október végén megvettem. Azóta amikor csak tudok megyek vele, de inkább a hosszabb utakat szeretjük, már csak azért is, mert két hengeres, a városban 3-asnál feljebb ritkán tudok váltani.

Hogy miért 6F? Nem tudom megmondani. 2014-es AMTS-en tetszett meg, célirányosan csak ezt a típust néztem.

Eddig csak hétvégéket túráztunk, de nyáron hosszabb túra van tervbe véve: Ausztria-Horvátország-Szlovénia. Kicsit tartok tőle, izgulok, az első hosszú túra, de nagyon jó lesz.

voros valeria 1voros valeria 2voros valeria 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!