The Litas - A leggyorsabban növekvő nemzetközi női motoros klub

Litas cottonwood canyonCsak néhány hónapja tűntek fel a közösségi médiában, és mára 12 ország 62 városában több mint 1100 taggal büszkélkedhetnek. De vajon mi a titka ennek az újkori női motoros klubnak?

Jessica Haggett 2015 szeptemberében két barátnőjével alapította meg a The Litas nevű klubot az Egyesült Államokban, a Utah állam beli Salt Lake Cityben. Maguk sem gondolták, hogy a kezdeményezésüknek ekkora visszhangja lesz. Szlogenjük a "Raise Hell, Babes" arra utal, hogy megpróbálják felrúgni a társadalmi normákat, hiszen a motorozás nemzetközi viszonylatban is elsősorban a férfiak kiváltsága.

Jessica hat éve motorozik, és jelenleg egy 2001-es Harley-Davidson Sportster Custom tulajdonosa. Elmondása szerint a motorozásnak köszönhetően rengeteg életre szóló barátságot kötött. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az alapító klubban jelenleg 60 tag van. A klubtagok rendszeresen motoroznak együtt, járnak kempingezni, bárokba, partikra, motoros találkozókra.

HIRDETÉS (x)

Az alapító - aki jelenleg egy tech startup cégnél dolgozik, tehát nem áll távol tőle az internet világa - elmondása szerint sehol nem lennének a közösségi média nélkül. A Facebookon és az Instagramon immár több mint 300 000 rajongójuk, követőjük van. A rajongók nagy része természetesen férfi, ami nem is csoda, hiszen a fiatal, csinos csajokból álló klub tagjai rendszeresen posztolnak magukról szexi képeket dögös motorokon.

Az elmúlt fél év alatt folyamatosan csatlakoznak a kezdeményezéshez a motorozó nők a világ minden tájáról, így  már vannak klubok Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Új Zélandon, Dél Afrikában, Svédországban, Angliában és természetesen az Egyesült Államokban.

Ha szeretnél te is tag lenni, vagy helyi közösséget létrehozni, látogasd meg az oldalukat, a TheLitas.co oldalt részletekért!

thelitas logo

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!