Fodor Annamária

Fodor Annamária - .

fodor annamaria 1Pontosan nem tudom mikor is szerettem meg a motorozást, igazából szerintem ez mindig is bennem volt csak a családban senki nem motorozik így nem nagyon jött elő.

 

Fodor Annamáriának (Ancsa) hívnak 20 éves vagyok. Kb. 15-16 éves koromban egyszer csak felfigyeltem a motorokra, hogy milyen jól néznek ki és gyönyörű hangjuk van. Akkoriban még senki nem támogatott benne, de én elhatároztam, hogy lesz motorom.

Aztán 17 évesen elkezdtem az A1-es jogosítványt, mit sem törődve azzal amit mások mondanak. Akkor már együtt voltunk a párommal aki úgyszintén szereti a motorokat. Nagyon sokat tanultam tőle és jól esett, hogy végre valaki mellettem áll nem csak az életben hanem ebben is.

HIRDETÉS (x)

Segített a motor választásban és 2014 májusában szert tettem egy Honda CBR 125R típusú motorra. Már az első szezonban beletettem/tettünk 10.000 kilométert. Azóta is velem van ez a gyönyörűség és tervezem, hogy 24 évesen leteszem az "A korlátlant", és veszek egy nagyobb motort.

Már sokat nézegettem őket, de ha ott állok a választás előtt ráérek majd dönteni. Inkább a Kawasaki, Honda és Suzukik felé húzok. Addig is a Hondámmal szelem az utakat és remélem még sok élményt ad nekem.

Szélest utat, gumi fákat!

fodor annamaria 2fodor annamaria 3fodor annamaria 4fodor annamaria 5fodor annamaria 6fodor annamaria 7

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS