Fodor Annamária

fodor annamaria 1Pontosan nem tudom mikor is szerettem meg a motorozást, igazából szerintem ez mindig is bennem volt csak a családban senki nem motorozik így nem nagyon jött elő.

 

Fodor Annamáriának (Ancsa) hívnak 20 éves vagyok. Kb. 15-16 éves koromban egyszer csak felfigyeltem a motorokra, hogy milyen jól néznek ki és gyönyörű hangjuk van. Akkoriban még senki nem támogatott benne, de én elhatároztam, hogy lesz motorom.

Aztán 17 évesen elkezdtem az A1-es jogosítványt, mit sem törődve azzal amit mások mondanak. Akkor már együtt voltunk a párommal aki úgyszintén szereti a motorokat. Nagyon sokat tanultam tőle és jól esett, hogy végre valaki mellettem áll nem csak az életben hanem ebben is.

HIRDETÉS (x)

Segített a motor választásban és 2014 májusában szert tettem egy Honda CBR 125R típusú motorra. Már az első szezonban beletettem/tettünk 10.000 kilométert. Azóta is velem van ez a gyönyörűség és tervezem, hogy 24 évesen leteszem az "A korlátlant", és veszek egy nagyobb motort.

Már sokat nézegettem őket, de ha ott állok a választás előtt ráérek majd dönteni. Inkább a Kawasaki, Honda és Suzukik felé húzok. Addig is a Hondámmal szelem az utakat és remélem még sok élményt ad nekem.

Szélest utat, gumi fákat!

fodor annamaria 2fodor annamaria 3fodor annamaria 4fodor annamaria 5fodor annamaria 6fodor annamaria 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!