Fodor Annamária

fodor annamaria 1Pontosan nem tudom mikor is szerettem meg a motorozást, igazából szerintem ez mindig is bennem volt csak a családban senki nem motorozik így nem nagyon jött elő.

 

Fodor Annamáriának (Ancsa) hívnak 20 éves vagyok. Kb. 15-16 éves koromban egyszer csak felfigyeltem a motorokra, hogy milyen jól néznek ki és gyönyörű hangjuk van. Akkoriban még senki nem támogatott benne, de én elhatároztam, hogy lesz motorom.

Aztán 17 évesen elkezdtem az A1-es jogosítványt, mit sem törődve azzal amit mások mondanak. Akkor már együtt voltunk a párommal aki úgyszintén szereti a motorokat. Nagyon sokat tanultam tőle és jól esett, hogy végre valaki mellettem áll nem csak az életben hanem ebben is.

HIRDETÉS (x)

Segített a motor választásban és 2014 májusában szert tettem egy Honda CBR 125R típusú motorra. Már az első szezonban beletettem/tettünk 10.000 kilométert. Azóta is velem van ez a gyönyörűség és tervezem, hogy 24 évesen leteszem az "A korlátlant", és veszek egy nagyobb motort.

Már sokat nézegettem őket, de ha ott állok a választás előtt ráérek majd dönteni. Inkább a Kawasaki, Honda és Suzukik felé húzok. Addig is a Hondámmal szelem az utakat és remélem még sok élményt ad nekem.

Szélest utat, gumi fákat!

fodor annamaria 2fodor annamaria 3fodor annamaria 4fodor annamaria 5fodor annamaria 6fodor annamaria 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!