Puskás Gyöngyvér - PusiGyöngyi

pusigyogyi 112 évesen kezdtem egy kis Jawaval. Pár év kihagyás után 30 évesen hiányzott a két kerék élménye, ezért vettünk egy kis Yamaha Jogot. Sokféle típusú gép cserélődött a családban, rendszeresen motorozgattam, munkába jártam vele vidékre.

Egy évvel ezelőtt teljesült közel 30 éves álmom, levizsgáztam nagymotorból. Egy gyönyörű, új, 200-as Suzuki Burgman gazdája vagyok. Rendszeresen járok motoros találkozókra, de férjemmel kettesben is sokat kirándulunk motorjainkkal. Tervezem, hogy chopperre váltok, mert hiányzik a sebváltás izgalma.

Egy motorosnapon összefutottam egy szimpatikus chopperes hölggyel. Beszélgetni kezdtünk, majd a nap derekára kiderült, hogy sok közös témánk akad. Rajta láttam először a Csajok a motoron logót.

HIRDETÉS (x)

45 éves vagyok, felneveltem két szép és okos emberkét. A nagyfiam levizsgázott motorból, egy időben sokat mocizott. A nagylány szívesen vállalja a benzintyúk státuszt, felpattan bármelyikőnk mögé, de robogón is bevállal egy rövid kirándulást.

Kislány koromban, 12 évesen egy kis sárga Jáwa Babetta volt a nagy szerelmem, bearanyozta a gyermekkoromat. Amint a korom engedte, már vizsgáztam is. Büszke vagyok arra, hogy egyedül én voltam lány motoros a kis városunkban (bocs, ha mégis volt más is). Nem értem mai fejjel, hogy a szép időszakot hogyan követhette 14 év motornélküliség. Valószínű a fősuli, férjhez menés és házépítés okozta.

 

30 évesen kapkodtam motor után, akkor jöttek be az országba a kis robogók. A Yamaha Jog, amit vettem, jó volt munkába járónak. Közben a párom is motorozgatott, többféle gépünk volt. Már évekkel ezelőtt készültem a nagymotor vizsgára, de csak tavaly nyáron szedtem össze a bátorságomat.

 

A motorok közül a Suzuki Burgmanok tetszettek, mivel kényelmesnek éreztem a sebváltás nélküli motorozást. Nem is gondoltam, hogy a gyakorlati vizsga megváltoztathatja a véleményemet. A vadi új Burgman 200-as 4 hónapig várt rám a garázsban, hogy papírom legyen arról, hogy vezethetem. Csodás moci, imádom. Bendegúz a neve, mert azon a névnapon került a családba.

Igyekszem szépíteni, egyedivé tenni. Nem maradhatott el róla sem a családunkat jellemző két lovacska. Azonban a férjem 250-es Suzuki Intrudere felé kezdtem kacsingatni. Rá kellene beszélni, hogy ez neki kicsi, mert sajnos, mióta mentem vele 2 km-t, imádom.

Sokat motorozok a vidéki munkahelyemre, minden napom jól kezdődik általa. Járunk motoros eseményekre, egyenlőre kisebb távokra. Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, ezért regisztráltam magamat.

Üdv Mindenkinek, Széles utat!pusigyogyi 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!