Laura

Az én motorozásom megihletője a nagybátyám, Szöllősi Pepe volt. Ő streetfighter és igy az egész gyerekkorom azzal telt, hogy fölkéreckedtem mögé a motorjaira, hogy kerüljünk egyet a városban vagy éppen egykerekezzünk.

Már akkor is nagyon élveztem, hát még mikor nagyobb lettem és jött a sok motoros srác...! Egyre többet jártam el Petivel a bemutatóira, néha fel is léptem vele, és hát annak a sok motornak ki tudott volna ellenállni!?

14 éves koromban fel is pattantam Peti régi kormányváltós Romettjére. Azt követte a kis bukfencmotorja, amivel sokat bemutatózott majd egy 250-es ETZ. Ezzel a motorral én is megpróbáltam a streetfighterek világába férkőzni kisebb-nagyobb sikerrel. És elérkezett egy szép karácsony, mikor Peti begördült az udvarra egy Aprilia AF1-el, ami nála volt megörzésre, aztán vigyorogva átadta a motor kulcsát.

 

HIRDETÉS (x)
Laura profiljaAzóta suhanok együtt a vassal az ország útjain, néha pedig, ha kicsit elfáradok egy Yamaha hátsóülésén benzintyúkoskodok. Hát ennyi az én történetem!

Minden jót!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!