Laura

Az én motorozásom megihletője a nagybátyám, Szöllősi Pepe volt. Ő streetfighter és igy az egész gyerekkorom azzal telt, hogy fölkéreckedtem mögé a motorjaira, hogy kerüljünk egyet a városban vagy éppen egykerekezzünk.

Már akkor is nagyon élveztem, hát még mikor nagyobb lettem és jött a sok motoros srác...! Egyre többet jártam el Petivel a bemutatóira, néha fel is léptem vele, és hát annak a sok motornak ki tudott volna ellenállni!?

14 éves koromban fel is pattantam Peti régi kormányváltós Romettjére. Azt követte a kis bukfencmotorja, amivel sokat bemutatózott majd egy 250-es ETZ. Ezzel a motorral én is megpróbáltam a streetfighterek világába férkőzni kisebb-nagyobb sikerrel. És elérkezett egy szép karácsony, mikor Peti begördült az udvarra egy Aprilia AF1-el, ami nála volt megörzésre, aztán vigyorogva átadta a motor kulcsát.

 

HIRDETÉS (x)
Laura profiljaAzóta suhanok együtt a vassal az ország útjain, néha pedig, ha kicsit elfáradok egy Yamaha hátsóülésén benzintyúkoskodok. Hát ennyi az én történetem!

Minden jót!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!