Erdősi Mirella

MissM - .

erdosi mirella 05Régen féltem motorra ülni, mert hogy milyen veszélyes. Kerültem is nagy ívben...

 

Erdősi Mirella becsületes nevem... avagy MissM, Anyuska, Fygi, Mircsi... kinek mi. 26 éves vagyok immár.

A párommal lassan 4 éve leszünk együtt. Igen! Ő mutatta meg, hogy a motorozás nem csak az esztelenkedésről tud szólni. Nagyon kényelmes túra motorja van Apuskának, Suzuki DL 650. Sok kilométert begyűjtöttünk már együtt a hegyeket átszelve. Általában Ausztria útjait koptatjuk. De többnapos túrákra is mentünk már.

HIRDETÉS (x)

Igazából Ő szeretette meg velem ezt a sportágat. Úgy döntöttem, ha egyszer leteszem autóra a jogosítványt, akkor az A korlátlant is beleütemezem a terveimbe. Hát 2013. novemberében el is kezdtem és az utolsó vizsgám 2014.08.05-én zárult le. Most várom, hogy kezembe kapjam az új jogosítványomat.

Motorom? Igen! Rendelkezem egy Yamaha Fazer 600S–sel. Sport-túra változat, ezüst-fekete, ami tanuló motor is egyben.

Mikor Apuska haza hozta, egyből szerelmes lettem és csak reménykedni tudtam, hogy a sok ellen szó ellenére beválik majd.

Az első gyakorlásokat egy robogóval hajtottam végre a Familly Parkban. Majd rámerészkedtem a Fazerre is, és le is merevedtem az első alkalommal. No de Apuskával sokat gyakoroltunk. Futott mellettem, majd robogóval kergetett, de megérte a sok fáradozás, sikerültek a vizsgáim.

No de! Igen, tudom "Még csak most kezdődik a NAGY BETŰS ÉLET!". Remélem kabátom sose éri a földet! És ugyanezt kívánom mindenkinek!

Közben barátnőm Szabina is kedvet kapott... vásárolt egy Honda Hornetet. Már csak a városi vizsgája van hátra! ( SOK SIKERT! –LBM!)erdosi mirella 01erdosi mirella 02erdosi mirella 03erdosi mirella 04

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS