Erdősi Mirella

erdosi mirella 05Régen féltem motorra ülni, mert hogy milyen veszélyes. Kerültem is nagy ívben...

 

Erdősi Mirella becsületes nevem... avagy MissM, Anyuska, Fygi, Mircsi... kinek mi. 26 éves vagyok immár.

A párommal lassan 4 éve leszünk együtt. Igen! Ő mutatta meg, hogy a motorozás nem csak az esztelenkedésről tud szólni. Nagyon kényelmes túra motorja van Apuskának, Suzuki DL 650. Sok kilométert begyűjtöttünk már együtt a hegyeket átszelve. Általában Ausztria útjait koptatjuk. De többnapos túrákra is mentünk már.

HIRDETÉS (x)

Igazából Ő szeretette meg velem ezt a sportágat. Úgy döntöttem, ha egyszer leteszem autóra a jogosítványt, akkor az A korlátlant is beleütemezem a terveimbe. Hát 2013. novemberében el is kezdtem és az utolsó vizsgám 2014.08.05-én zárult le. Most várom, hogy kezembe kapjam az új jogosítványomat.

Motorom? Igen! Rendelkezem egy Yamaha Fazer 600S–sel. Sport-túra változat, ezüst-fekete, ami tanuló motor is egyben.

Mikor Apuska haza hozta, egyből szerelmes lettem és csak reménykedni tudtam, hogy a sok ellen szó ellenére beválik majd.

Az első gyakorlásokat egy robogóval hajtottam végre a Familly Parkban. Majd rámerészkedtem a Fazerre is, és le is merevedtem az első alkalommal. No de Apuskával sokat gyakoroltunk. Futott mellettem, majd robogóval kergetett, de megérte a sok fáradozás, sikerültek a vizsgáim.

No de! Igen, tudom "Még csak most kezdődik a NAGY BETŰS ÉLET!". Remélem kabátom sose éri a földet! És ugyanezt kívánom mindenkinek!

Közben barátnőm Szabina is kedvet kapott... vásárolt egy Honda Hornetet. Már csak a városi vizsgája van hátra! ( SOK SIKERT! –LBM!)erdosi mirella 01erdosi mirella 02erdosi mirella 03erdosi mirella 04

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!