Heilmann Éva

heilmann eva 03Nálam érdekesen kezdődött a motorozás: 18 évvel ezelőtt volt egy robogóm, terhes lettem a Csibével és átültem a kocsiba...

 

Három évvel ezelőtt a párom meglepte magát a 45. szülinapjára egy 750-es Yamaha Viragoval. Nézegettem mustrálgattam ráültem. Nagyon jó érzés volt, pedig be se volt indítva.

Később egy öreg barátjától kapott egy MZ-t. Addig csereberélgette, míg lett belőle egy 125-ös Virago. Felhívott, hogy csináljak helyet a garázsban, mert hozzák a motorom... Mi? Nekem motor? Ez meg hülyült?

Na mikor megállt a kocsival a ház előtt, végem volt. Csillogott a króm még a kék is olyan de olyan szép volt rajta. Jött a hét vége, és végre ki vittük a szerviz útra és ráülhettem. Az érzés leírhatatlan volt. Mindent szépen elmagyarázott: váltó kuplung fékek stb. Ha úgy érzem, hogy borulnék, rúgjam ki magam alól ne sajnáljam!

HIRDETÉS (x)

Mikor beindítottam az volt a zene. Mentem egy kört egyesben, a második körben már a kettes is megvolt, utána már simán ment minden.

Így kezdődött, és azóta amikor tehetem - legyen nyár vagy tél - motorra ülök. Miért? Nem jó a kérdés. Miért is ne motozhatna egy nő? Mert 45 évesen kezdtem, és mert egy kalap alatt vizsgáztam A1 és A kategóriára. Volt már több motorom azóta, először a 125-ös Virago, majd 250-es FZX, és most a Yamaha 650-es Drag Star.

Rengeteg a pozitív vissza jelzés! Ha motorozom vidám és mosolygós vagyok.

A lényeg röviden: Minden út egy élmény egy történet. Minden úton megismerhetsz új embereket. A szabadság amit a motorozás ad, azt mással nem pótolhatod.

Üdv nektek!heilmann eva 01heilmann eva 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!