Lusthaus Anett

lusthaus anett 03Mindig is vágyam volt, hogy motorozzak, de gyerekként erre nem volt lehetőségem.

Amikor elértem a 21 évet, pont olyan jogszabályok voltak érvényben, hogy egyből nagy "A" kategóriát tudtam megszerezni, nem kellett A1-gyel kezdeni. Így amikor a gyakorlati oktatásra került a sor, az oktatóm kérdezte, hogy min motoroztam eddig, mire a válaszom az volt, hogy még robogón se.

Végül egy gyors Simson, majd MTZ próba után ültetett csak rá a Hondára, amin végül levizsgáztam elsőre mindenből. Bár a forgalmi vizsga előtt a megszokott Honda megadta magát és egy Kawasakin kellett befejeznem jogsiszerző pályafutásomat.

HIRDETÉS (x)

Egy pár száz kilométer megtétele után egy Kawasaki ZZR400-on, egy "rövid" 6 éves kihagyás következett, majd 2,5 éve megvásároltam az első Honda CBR600 motoromat. Ezt fél évre rá össze is törte egy figyelmetlen autóstárs.

Szerencsére nekem nem lett bajom, de a motor totálkáros lett, így egy újabb, szebb és jobb CBR600FS lett a kiszemelt, akivel azóta is jóban rosszban együtt gurulunk. A képeken már Ő látható.lusthaus anett 01lusthaus anett 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!