Lusthaus Anett

lusthaus anett 03Mindig is vágyam volt, hogy motorozzak, de gyerekként erre nem volt lehetőségem.

Amikor elértem a 21 évet, pont olyan jogszabályok voltak érvényben, hogy egyből nagy "A" kategóriát tudtam megszerezni, nem kellett A1-gyel kezdeni. Így amikor a gyakorlati oktatásra került a sor, az oktatóm kérdezte, hogy min motoroztam eddig, mire a válaszom az volt, hogy még robogón se.

Végül egy gyors Simson, majd MTZ próba után ültetett csak rá a Hondára, amin végül levizsgáztam elsőre mindenből. Bár a forgalmi vizsga előtt a megszokott Honda megadta magát és egy Kawasakin kellett befejeznem jogsiszerző pályafutásomat.

HIRDETÉS (x)

Egy pár száz kilométer megtétele után egy Kawasaki ZZR400-on, egy "rövid" 6 éves kihagyás következett, majd 2,5 éve megvásároltam az első Honda CBR600 motoromat. Ezt fél évre rá össze is törte egy figyelmetlen autóstárs.

Szerencsére nekem nem lett bajom, de a motor totálkáros lett, így egy újabb, szebb és jobb CBR600FS lett a kiszemelt, akivel azóta is jóban rosszban együtt gurulunk. A képeken már Ő látható.lusthaus anett 01lusthaus anett 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!