Ancsy

Az én motoros pályafutásom - ami aktívan motorozó korszakot jelöl - körülbelül három éve kezdődött. De már egész kicsi koromban is ültem édesapám háta mögött egy Jawa típusú motoron, mert a családomban édesapám és nagybátyáim is ízig-vérig motorosok voltak.

Ezt a vonalat már a véremben hordoztam én is, de csak három évvel ezelőtt érkezett el az ideje. Hogy én is komolyabbra fordítsam a dolgot és letettem a korlátlan jogosítványt, melyben nagyban bíztatott és sok jó tanáccsal látott el párom. Most már a férjem, és van egy kisfiúnk, akit imádunk.

Első ízben egy GS 500-ason motorozgattam, ami tanulni nagyon jó motor volt, de egy idő után kevés volt a lóerő... Aztán álmom teljesült: egy új 600-as GSX-R tulajdonosa lettem és azóta azzal tanulgatom, ízlelgetem a motorozás csodás élményét.

 

HIRDETÉS (x)
Ancsy profilja2008-ban a pályamotorozásba is belekóstoltam és nagyon tetszett, hogy ott felszabadultan, autók és kamionok nélkül lehet úgymond száguldozni. Szeretnék minnél többet fejlődni, tanulni és a jövőben is erre fogok törekedni.

Mindenkinek aki motorozik széles utat kívánok!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!