Ancsy

Az én motoros pályafutásom - ami aktívan motorozó korszakot jelöl - körülbelül három éve kezdődött. De már egész kicsi koromban is ültem édesapám háta mögött egy Jawa típusú motoron, mert a családomban édesapám és nagybátyáim is ízig-vérig motorosok voltak.

Ezt a vonalat már a véremben hordoztam én is, de csak három évvel ezelőtt érkezett el az ideje. Hogy én is komolyabbra fordítsam a dolgot és letettem a korlátlan jogosítványt, melyben nagyban bíztatott és sok jó tanáccsal látott el párom. Most már a férjem, és van egy kisfiúnk, akit imádunk.

Első ízben egy GS 500-ason motorozgattam, ami tanulni nagyon jó motor volt, de egy idő után kevés volt a lóerő... Aztán álmom teljesült: egy új 600-as GSX-R tulajdonosa lettem és azóta azzal tanulgatom, ízlelgetem a motorozás csodás élményét.

 

HIRDETÉS (x)

Ancsy profilja2008-ban a pályamotorozásba is belekóstoltam és nagyon tetszett, hogy ott felszabadultan, autók és kamionok nélkül lehet úgymond száguldozni. Szeretnék minnél többet fejlődni, tanulni és a jövőben is erre fogok törekedni.

Mindenkinek aki motorozik széles utat kívánok!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!