Tamy

Mondhatom azt az egész történet már nagyon rég kezdődött, 11 éve. Akkoriban volt egy srác, akiért nagyon oda voltam. A körülmények kedveztek számomra, és járni kezdtünk. Ö Off-Road versenyekre járt és jár a mai napig is. Volt, hogy elvit magával és együtt lehettem vele. Nagyon megtetszett az egész, a sárdagonyáktól kezdve az egész mindenségig.

Mint ahogy ez lenni is szokott általában, szakítottunk. Akkor elhatároztam, hogy valamilyen formában folytatni fogom. Lehet, furán hangzik a dolog, de még mindig szeretem. Pedig azóta férjhez mentem, van két lányom is, mégis öt szeretem. A házasságom nem szerelemből jött, inkább csak kerestem valakit, aki pótolhatná számomra az nagy ö hiányát.

A sors fintora, hogy oly sok év után ismét egymásra találtunk, vagy inkább találhattunk volna. A házasságomban nem vagyok boldog, vele talán az lehetnék, de a körülmények sajna e lehetőséget kizárják.

 

HIRDETÉS (x)
Szeretem a terepjárókat, a Quad-okat, és a motorokat. Szeretem a száguldást, ott szabadnak érezhetem magam. Kissé nevetségesnek hangozhat, de a férjem vett egy motort. Állítólag az én kedvemért, mert szeretem, és nekem akart örömet szerezni. A poén csak az, hogy vagyok vagy 50 kg és egy Suzuki 1500 Intruder-t vett. Hatalmas és gyönyörű szép motor.

Tamy profiljaSaját motorom még nem volt, az öcsém motorját szoktam gyötörni, és a barátokét. Már alig várom, hogy jó idő legyen, hogy végre mehessek.

Hát röviden ennyi lenne. Köszönöm, hogy végig olvastátok.

További szép napot.

Sziasztok. Tamy

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!