Tamy

Mondhatom azt az egész történet már nagyon rég kezdődött, 11 éve. Akkoriban volt egy srác, akiért nagyon oda voltam. A körülmények kedveztek számomra, és járni kezdtünk. Ö Off-Road versenyekre járt és jár a mai napig is. Volt, hogy elvit magával és együtt lehettem vele. Nagyon megtetszett az egész, a sárdagonyáktól kezdve az egész mindenségig.

Mint ahogy ez lenni is szokott általában, szakítottunk. Akkor elhatároztam, hogy valamilyen formában folytatni fogom. Lehet, furán hangzik a dolog, de még mindig szeretem. Pedig azóta férjhez mentem, van két lányom is, mégis öt szeretem. A házasságom nem szerelemből jött, inkább csak kerestem valakit, aki pótolhatná számomra az nagy ö hiányát.

A sors fintora, hogy oly sok év után ismét egymásra találtunk, vagy inkább találhattunk volna. A házasságomban nem vagyok boldog, vele talán az lehetnék, de a körülmények sajna e lehetőséget kizárják.

 

HIRDETÉS (x)
Szeretem a terepjárókat, a Quad-okat, és a motorokat. Szeretem a száguldást, ott szabadnak érezhetem magam. Kissé nevetségesnek hangozhat, de a férjem vett egy motort. Állítólag az én kedvemért, mert szeretem, és nekem akart örömet szerezni. A poén csak az, hogy vagyok vagy 50 kg és egy Suzuki 1500 Intruder-t vett. Hatalmas és gyönyörű szép motor.

Tamy profiljaSaját motorom még nem volt, az öcsém motorját szoktam gyötörni, és a barátokét. Már alig várom, hogy jó idő legyen, hogy végre mehessek.

Hát röviden ennyi lenne. Köszönöm, hogy végig olvastátok.

További szép napot.

Sziasztok. Tamy

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...
Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!