Krapeknők 10 éve az úton

Tartalomjegyzék

krapeknok 10 eves buli 08Hihetetlen gyorsan telik az idő. Már tíz éve annak, hogy az első nyilánosan meghirdetett női motoros túra után megalakult az első női motoros baráti társaság Magyarországon.

A Krapeknők idén is Zsilip utcai nemklubházukba invitálták barátaikat, hogy együtt zárják a szezont. A nemklubház a nevét onnan kapta, hogy mivel ők nem klub (hanem barátit társaság), a klubházuk sem klubház, tehát nemklubház... logikus nem? 

Az összejövetel, amit fennállásuk tizedik évfordulója alkalmából szerveztek, pár óra alatt gyökeresen átalakult. A délutáni bababuliból szülinapi party kezdett kialakulni, de mielőtt még beleélhették volna magukat a nosztalgiázásba, mindenki legnagyobb meglepetésére és örömére egycsapásra lagzivá alakult.

HIRDETÉS (x)

Mivel én csak a bababuli résznél voltam ott, itthon idéztem fel az emlékeket, és megtaláltam azt a cikket, ami a Wild magazinban jelent meg 2003-ban, az első túra után. Álljon most itt ez a beszámoló, hogy aki ott volt, fel tudja idézni az emlékeit ennek a történelmi túrának.

A beszámolóhoz lapozz a következő oldalra! De előtte hallgasd meg ezt a beszélgetést a Krapeknőkkel: 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!