André Zsuzsánna

Viragos sisakAmióta az eszemet tudom erős vonzalommal voltam a motorok iránt. Már tinikorom óta rendszeres eljártam a környékbeli motoros találkozókra, többnyire busszal.

Jobb esetben utasként, egy-egy barát derekába kapaszkodva érkezhettem a helyszínre. 2010 augusztusában a várostól 17 km-re levő faluban szervezett találkozóra a barátnőm és én szintén busszal mentünk. Sötétedésre érkeztünk a település központjában levő buszmegállóba, ahonnan még kb. 2,5 km a strand, találkozó helyszíne.

Mivel a busznak csak egy óra múlva kellett visszaindulnia a városba, addig a megállóban várakozik, megkérdeztem a vezetőt, hogy elvinne-e bennünket a strandig. A sofőr ránk mosolygott, és intette, hogy üljünk vissza. Elindultunk, majd pár perc múlva leparkolt az 50 személyes busszal a bejárat elé, nyílt az ajtó és leszálltunk ketten a barátnőmmel. Hatalmas taps és üdvrivalgás fogadott.

HIRDETÉS (x)

Természetesen az egész hétvége alatt ezzel ugrattak bennünket, hogy más csak egy egyszerű motorral érkezik, de mi magasra tettük a mércét. Meg azt is mondták, hogy eltévedtünk, ha a buszos találkozóra indultunk. Megálljatok, mondtam - nem fogtok ti engem sokáig ugratni! Akkor ott megfogadtam, hogy két év múlva a találkozóra a saját motorommal megyek.

Egyelőre csak a fogadalommal voltam, még sem felszerelés, sem jogosítvány, sem konkrét lehetőség nem volt kilátásban a motorvásárra. Egy hónap múlva az egyik kedves ismerősöm elvitt egy körre, és nálam hagyta az egyik sisakját. Azóta már az enyém ez a sisak. Majd 2011-ben beiratkoztam, és megszereztem a hajtásit.

A 2011 augusztusi motoros találkozón már komoly felszerelésem és hajtásim volt, csak a motor hiányzott. Ekkor már beleszerettem a Hondába. Ugyanaz év decemberében pedig itt a városban bukkantam rá egy bordó Honda VT 500-ra, eladásra szánták ugyan, de nem volt meghirdetve, egy barátom szólt nekem róla. 2012 januárjában pedig megköttetett az üzlet. És így kezdődött… Az elso utak egyikeAz elso utak egyike2Bemelegito korElso talalkozasom a motorommalKicsi PirosKicsi Piros3Kicsi  Piros2Maramarosi turan talpig borbenMuzeumban

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!