André Zsuzsánna

Viragos sisakAmióta az eszemet tudom erős vonzalommal voltam a motorok iránt. Már tinikorom óta rendszeres eljártam a környékbeli motoros találkozókra, többnyire busszal.

Jobb esetben utasként, egy-egy barát derekába kapaszkodva érkezhettem a helyszínre. 2010 augusztusában a várostól 17 km-re levő faluban szervezett találkozóra a barátnőm és én szintén busszal mentünk. Sötétedésre érkeztünk a település központjában levő buszmegállóba, ahonnan még kb. 2,5 km a strand, találkozó helyszíne.

Mivel a busznak csak egy óra múlva kellett visszaindulnia a városba, addig a megállóban várakozik, megkérdeztem a vezetőt, hogy elvinne-e bennünket a strandig. A sofőr ránk mosolygott, és intette, hogy üljünk vissza. Elindultunk, majd pár perc múlva leparkolt az 50 személyes busszal a bejárat elé, nyílt az ajtó és leszálltunk ketten a barátnőmmel. Hatalmas taps és üdvrivalgás fogadott.

HIRDETÉS (x)

Természetesen az egész hétvége alatt ezzel ugrattak bennünket, hogy más csak egy egyszerű motorral érkezik, de mi magasra tettük a mércét. Meg azt is mondták, hogy eltévedtünk, ha a buszos találkozóra indultunk. Megálljatok, mondtam - nem fogtok ti engem sokáig ugratni! Akkor ott megfogadtam, hogy két év múlva a találkozóra a saját motorommal megyek.

Egyelőre csak a fogadalommal voltam, még sem felszerelés, sem jogosítvány, sem konkrét lehetőség nem volt kilátásban a motorvásárra. Egy hónap múlva az egyik kedves ismerősöm elvitt egy körre, és nálam hagyta az egyik sisakját. Azóta már az enyém ez a sisak. Majd 2011-ben beiratkoztam, és megszereztem a hajtásit.

A 2011 augusztusi motoros találkozón már komoly felszerelésem és hajtásim volt, csak a motor hiányzott. Ekkor már beleszerettem a Hondába. Ugyanaz év decemberében pedig itt a városban bukkantam rá egy bordó Honda VT 500-ra, eladásra szánták ugyan, de nem volt meghirdetve, egy barátom szólt nekem róla. 2012 januárjában pedig megköttetett az üzlet. És így kezdődött… Az elso utak egyikeAz elso utak egyike2Bemelegito korElso talalkozasom a motorommalKicsi PirosKicsi Piros3Kicsi  Piros2Maramarosi turan talpig borbenMuzeumban

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!